ZehrAlimm Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım içimi rahatlamaya çalışıyorum ama tek başıma olacak gibi değil fikirlerinize ihtiyacım var. Kasım ayında kürtaj oldum ve tekrar hamileyim ama hafif kahverengi akıntım var ve ara ara sırt ve bel ağrısı çekiyorum. Gebeliğim çok yeni ama kaç haftalık olduğunu bilmiyorum çarşamba günü bhcg 83 çıkmıştı bugün de 247 bu değerler nasıl sizce 😑😑
bebekteyaparimkariyerde ZehrAlimm doktorun biliyormu akıntılarını yerleşme kanaması olma ihtimali var muhtemel dört haftalık falan gebesin.
Smiley87 ZehrAlimm kahverengi akıntı normal değil doktora git mutlaka canım , bhcg 24 saatte 2 katına çıkması lazım seninki kaç günde bu değere ulaştı tam anlayamadım
elekarven_94 ZehrAlimm canım sen ksc ayda hamile kaldin tekrar bnde düşük yptim tekrar hamile kalmak istiyom 3 aydır yok
ZehrAlimm bebekteyaparimkariyerde evet kendisine anlattım akıntım var dedim normal olduğunu söyledi. Bhcg kısmı korkuttu beni ama doktorum oda normal dedi. Bu değer herkeste aynı artışı gösterecek diye birşey yok dedi. Kafam çok karışık 😑😑
Smiley87 ZehrAlimm evet yerleşme kanaması da olabilir tabi ama kanın her türlüsü risk neticede, doktorun öyle dediyse sıkıntı yok tabi , sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Pamukgirl ZehrAlimm değerin az artmış gibi geldi canım bana ☹️ 48 saate yükseliyor değer senin arada 4 5 gün var sanırım
Mervezngn ZehrAlimm Çarşamba 85 desek Cuma 170 Pazar 340 çıkması lazımdı en düşük. Sizin yükselme sağlıklı olmamış maalesef doktora gitmeniz gerekiyor
Askkokuluyavrum ZehrAlimm artış çok az canim 5 günde 3 kati gibi görünüyor doktora görün o daha net bilgi verecektir