meleklerim3757 SevgibiR Perşembe günü kavuşuyoruz bebegimize inşallah dua edin kızlar sezeryan olacagım bende 😩
SevgibiR Dunyammmmmmm geçer geçer aslında çok hızlı geçiyor sonra bı bakcaz 40 i çıkmış yaşı gelmiş fln
SevgibiR Gulhannn inş gripin iyileşir meyve ye c vitaminini fln gripken de doğumda nefes alman zor olur iyilesince dogsun 😬😬
meleklerim3757 SevgibiR Genel olucam ben ikinci hamileligim o kadar acıyı cekiyorsun birde bel ve baş agrısı cekmek istemiyorum o yüzden genel olsun daha iyi
SevgibiR zgepolat ya batma gibi var bnmde tirnak batiriyo gibi kasilarima o ne acaba bilmiyorum çok acimiyo ama batiyo
Feelina SevgibiR o iğne batması gibi batma bende de oluyor yarın kontrolum var sorucam doktora bi a da kitliyor insanı sancı mı desem değil sanırım bebek belkide kanala baskı yapıyor 😭
zgepolat SevgibiR canım bebek aşağı inmeye başladığı için oluyormuş. Ben dr.a söylemiştim önceki kontrolde. Oh oh çok iyi olsun olsun dedi 😂. Meğer bebek doğuma hazırlanıyormuş yavaş yavaş o yüzden öyle demiş.
meleklerim3757 SevgibiR Benim gittigim hastanede bir arkadaşım dogum yaptı spinal oldu asla tavsiye etmedi korktum bende 😬evet baş ve bel agrısı oluyormuş ama herkeste olacak diye bir şey degil tabi
SevgibiR Deletedmom56 Allah'tan bizde öyle bişi yok😬 dalga geçmiyor kimse ama ne zaman ne zaman diyorlar gün vermedi mi Dr diyorlar vermedi işte Allah Allah