gamzee7 14 Aralık ilişki günü bat 30 31 Aralık sizce var mı ilk 10 dk içinde gördüm gittikçe koyulaştı test awox 🥹
esrafi5 gamzee7 beni bi çok kez yanılttı bu test isterseniz kan verin isterseniz 2 gün sonra tekrar yapın en garantisi
_Feslegennn__34 gamzee7 yani hiç yalancı çizgi çıkardığını görmedim gebeliğimi ben de bu şekilde çok silik şekilde öğrenmiştim ve kesinlikle bana göre o var şimdiden hayırlı olsun ❤️
gunes111 hilalaselll4 ama ben başkalarına değil kendime sayarak söylüyorum bundan daha koyu çıktı ama adetim geldi
gamzee7 _Feslegennn__34 teşekkür ederim erkenden sevinmek istemiyorum bakalım kan sonucum çıksın da ❤️
hilalaselll4 gamzee7 ben de bugün kan verdim canım hakkımızda hayırlısı ben de awox ile öğrendim benim bat 27 idi
aboutbehis Ay tekrarlayin bir iki gune nolur, insallah koyulasir. Allah size de nasip etsin en guzel duygulari🥰🤍
gamzee7 @hilalaselll4 @_Feslegennn__34 @beyzossss12 @aboutbehis @servansmom Kızlarrrr 12,36 çıktıııı 🥹🥹🥹🥹
_Feslegennn__34 gamzee7 bak doğru tahmin ya çünkü o hayatta yanılmaz ben de çok silip bir şekilde öğrenmiştim hayırlı olsun Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevdim senin adına😍😍😘