Havin49_ yagmra değer ve haftanın bi alakası yok ben tam 1 aylık öğrendiğimde betam 101 di hatta doktor düşük dış gebelik olabilir dedi oğlum 1.5 yaşında ama burda bir aylık olup 600-700 lerde beta gördüm
ilkayksck yagmra değer yüksek görünüyor bazen ikiz gebeliklerde oluyormuş ama arkadaşiminda böyle yüksekti ve tek çocuktu kişiye hormona göre değişiyor sanirim
gulsah30 fatmaa51 benim hic betama bakmadi keseyi gorduk yetrli dedi doktorum sadece vitamnler icn kan verdim eksikleri tamamlamak icn 2inci gebeligm bncede onemi yok
fkurtba ilkayksck benimde 4 haftalıkken 2864,35 değerim yüksekti ama tek gebelik normal olabiliyormuş nadir de olsa 🫠
Seraymesut yagmra beyanın deil ultrasonun önemli bence benimm geen pazartesi günü değerim 1000.0yani 5-6haftalik gibiydi ertesi günü ultrasonda 8+2cikti
yagmra fkurtba fkurtba acaba ikiz olabilir mi benimki eşimde ikiz durumu var çünkü İkiz olsa çok güzel olurdu
seymactn yagmra ikiz olma geni yalnızda anneden geliyormuş diye okumuştum. Yani annenizde ananenizde vs varsa size aktarılıyor. Benim teyzemde iki var mesela
fkurtba yagmra eşiniz ikizse olabilir bilmiyorum benim de kayınlarım ikiz değerlerim de yüksekti ama bebeğim tek sizde olasılık daha yüksek sanki🥹🫠
seymayla yagmra benim 149,4 çıkmıştı dr 3-4 haftalık demişti 17 Aralık’ta bugün tekrar kan verdim bakalım kaç cikicak , tahmine göre şuan 5+5 keseyi göremedik henüz
vslkrpnr bende bugün 6+2 yim beta değerim kaç bilmiyorum kese görmedi doktor görmem lazım dedi vajinal baktı yine görmedi. Dualarınızi esirgemeyin. Allah her bebek bekleyen aileye hayırlı haberler versin.