Fatma_furkan1996 Havin49_ evet yoktu bu sefer için de ama çok güzel yünlü bir battaniyesi var gayette kaliteli
Havin49_ Fatma_furkan1996 evet bende çok beğendim benim tek memnun kalmadığım nokta ben ikiz gebeyim tek paket gönderdiler yoksa battaniye çok güzel kundak zaten o çok sıcak tam kış bebekleri için
handan3958 Havin49_ canm gelmeden önce seni aramadılar mı eğer bebeğiniz ikizse ultrason kağıdı ve muayne raporu göstermeniz gerekiyor dediler bana bilgi verirken ben tek olduğu için dikkate almadm keşke belirtseydin gelenlere ikiz olduğunu
Fatma_furkan1996 Deletedmom_8793 bizde kirada oturuyoruz canım ama çok saçma olmuş red cevabı gerçekten zaten ihtiyacı olan insanlara verilen birşey bu bence şikaytte bulunun hemen
Havin49_ Zeynepefem yani Cnm sadece evi olan biri zengin sayılmaz demekki evinin gideri çok başka çocukta var eşi asgeri ücretli
Zeynepefem Havin49_ ama bu bayan kiradaymis durumu da iyi degilmis asıl buna vermeleri gerekmez mi oncelik olarak
Deletedmom_8793 Havin49_ verebilmeleri için demekki tek eksiğim ev çünkü bir çocuğum daha var eşim tek maaşla çalışıyor evim doğalgazsiz sobayla klimayla ısınıyor
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 hayırlı olsun güzelim Rabbim sağlıkli günlerde kullanmayı nâsip etsin inşallah 🥰😍
pinkpuella Deletedmom_8793 siz tekrar başvurun mümkünse bir de arayın ben nette arayıp isteyenlere red gelenlere bile geldiğini okumuştum belki gönderirler peşine düşün muhakkak
Deletedmom_8793 pinkpuella aradım ama tekrar başvuru yapmak için en az 6 ay geçmeli dediler ki zaten o zamana da verilmiyor
Havin49_ Zeynepefem yani Cnm tabiki kirada zor ama adamın babadan kalan evi vs varsa zar zor geçimini yapıyorsa onun da hakkı seçiyorlar malesef herkese verilmiyor
Zeynepefem Havin49_ komşum böyle değill ama durumu da öyle kptu degil yani evi de var. Daha zor durumda olanlar illaki vardir ama verdiler, buradaki bayan bence daha zor durumda ama buna vermemişler. Şasirtici
gkc990_ @Havin49_ bence eve arabaya üstüne bisey olmasına bakılmıyor başvuranlar arasından seçme oluyor kesinlikle yoksa böyle saçma bi durum olmaz durumunu illa kötü gösterenler oluyordur muhakkak
Havin49_ gkc990_ canım senin neyin varsa devlet hepsini aldığın maaşa kadar görüyor yaşan yapma gibi bi şansın yok
Deletedmom_8793 Havin49_ arkadaşımın evi var arabası 2017 model güzel ve hepsi eşinin adına verdiler yani saçmalık burada biz neden onlar aldı demekten çok neden ihtiyacı olanlar red alırken öbürlerine vermişler diyoruz demekki dediğiniz gibi bir inceleme yapmıyor devlet