Deletedmom_8793 Fatma_furkan1996 doğalgazsiz parkesiz eski bir evde oturuyorum tek maaş alıyor eşim evimiz kira ve bize red geldi üstelik 29 aylık bir kızım daha var
Havin49_ Fatma_furkan1996 evet gayet güzel bana da haftanın başında geldi eskiden bataniye ve hastane çıkışı fln da vardı onu kaldırmışlar
rumeysa_ttkrky16 Hangi ilin paketi bende bursadayim Yıldırım ilçesi her ilin içerikleri farklı sanırım birde doğumdan sonra başvuru yapılıyor sanırım e devletten mi yapicaz nereden başvurdunuz
maviportakal_ rumeysa_ttkrky16 valla ben bursada başvuru yaptım gelmedi bebeğim 3buçuk aylık oldu artık 😅
Fatma_furkan1996 rumeysa_ttkrky16 istanbuldayım ben 31 haftalığım şuan doğumdan önce başvuru yapılıyor
ddrys rumeysa_ttkrky16 canm bende bursada oturuyorm yapabidinmi sen bakıuorm istanbul için var sadece
hiloolshn rumeysa_ttkrky16 rumeysa merhaba bende oraliyim ama baska yere evlendim bak 0 (224) 367 96 14 yildirim sosyal yasam merkezi burasi dagitiyor ara konus canim cokk yardimci oluyolar
Zeynepefem Deletedmom_8793 neye gore red geliyor komşum başvurdu evi olduguna belirtti ona gonderdiler cok sacmaymiş gercejten asıl size vermeleri lazım
Fatma_furkan1996 Deletedmom_8793 bizde kirada oturuyoruz canım ama çok saçma olmuş red cevabı gerçekten zaten ihtiyacı olan insanlara verilen birşey bu bence şikaytte bulunun hemen
pinkpuella Deletedmom_8793 siz tekrar başvurun mümkünse bir de arayın ben nette arayıp isteyenlere red gelenlere bile geldiğini okumuştum belki gönderirler peşine düşün muhakkak
Fatma_furkan1996 Havin49_ evet yoktu bu sefer için de ama çok güzel yünlü bir battaniyesi var gayette kaliteli
Deletedmom_8793 Zeynepefem bizimde çevrede evi olanların var arayip sorunca da söylemiyorlar neden red geldiğini gerekli şartları sağlamadiniz tek söyleniyor
Havin49_ Zeynepefem yani Cnm sadece evi olan biri zengin sayılmaz demekki evinin gideri çok başka çocukta var eşi asgeri ücretli