Deleted33000 merve__12 bende şimdiden düşünenler denim ama şimdilik sadece düşünüyorum bakalım daha karar veremedim burdan fikir alayım bende
duygumfoca merve__12 eşim balığa gidecek balık tutarsa balık 🤣tutmazsa bi tarhana çorbası yaparım pırasalı kereviz yaparım yanına salata 😂 ama benim ayarım yok her an menü değişebilir 😁
avukatannem merve__12 çiftlik kebabı yapcam pirinç pilavı ve cacık ilee buzluktaki köfteyi ve bezelyeyi değerlendireyim dedim 🥹 bu olmasaydı tepsi kumpir yapacaktım belki önüne bir çorba ile
busrasahin3306 merve__12 ayy valla bende öyle 8.30 da cocuk uyanıyor evi toparla karnını doyur falan derken saat 10 da akşam yemeğini yapmaya başlarım sonra bütün gün kafam rahat benım menüde bugun tarhana çorbası, pirinç pilavı, yeşil fasulye var🌸
Elif_111 Fırında köfte patates soslu karnabahar brokoli havuç falan fırında yapcam mercimek çorbası pirinç pilavı 🩵
ulkusblog merve__12 un çorbası, fırında brokoli karnabahar karışık sebze yanında sarımsaklı yoıurt ve salçalı naneli sos, arpa şehriyeden soğanlı biberli maydanozlu pilav
kif @“merve__12”#girara rıci (bilmeyenler için kurutulmus fasulye biner patlican domates ve nohutla buğday karisimi çorba )