ulkusblog Yahu kızlar bu kaşıntı normal mi? Bazı günler bi geliyor bir daha gitmiyor: saçım, yüzüm, omzum, kollarım…
gecemavisiii ulkusblog ah bende de var sürekli o kaşıntı nemlendiriyorum ama pek fayda etmiyor hep sivilcelendide
irmairma ulkusblog doktorunuza danışın gebelik kolestazı diye bir şey var umarım ondan değildir, genelde göbek falan kaşınır göbeğinizi kaşımayın ama yoksa çatlamaya çok müsait olur bol bol nemlendirin
ulkusblog gecemavisiii Allah yardımcın olsun kardeşim. Güneş kremim nemlendiricili diye ekstra bir şey araştırmadım ama
Elfidanur Elovee bende kaşınıyorum ve yara oldu heryerım ama benımkı bu sekılde değil daha yara gıbı oldu sıvrısınek ısırır da kasırsın yara yaparsın karnım falan heryerım yara oldu
gecemavisiii ulkusblog Allahım hepimizin yardımcısı olsun valla bazen zor geçiyor ama annelik bu zor meslek 😄
Es07 Elovee Aa evet hormonlardan Bende de vardı ilk 4 ay Kaşınıyordu yüzüm yanıyordu Şimdi azaldı Tto önerdi bana doğal köpük
Elovee Es07 ahhhh cok gecmis olsun sizede. Bende momecon kullanıyorum 2günde geçiriyor ama tabi tedavi amaçlı değil sürekli tekrarlıyor. Hamilelikten sonra tedaviye başlanacakmis. Çok kaşintiniz oldugunda o krem yatistirir bilginiz olsun❤️