Seda_nur4760 Kızlar 2. Gebeliğim 25 haftalık oldu bugün doğum tahmini kaçıncı haftada olur sizce 2. Erken olur diyorlar
Fatmanurakar Seda_nur4760 bana doktorum 39 da alıcam demişti ama suyum geldi 35 haftalık olmuştum canım yani kişiye göre değişiyor bence 🤭
servansmom Daisyy000 ikinci sezaryen daha zor diyor herkes doğum anı ve doğum sonrası olarak ayrı ayrı nasıl değerlendirirsiniz bunu
Seda_nur4760 mavikalpvemavikalp sezeryan olduğu için ilkeine göre erken olur diyorlar da ondan sordum canım
mavikalpvemavikalp Seda_nur4760 ilk gebeliğim 42de doğurdum ama sezeryan oldum şimdi 36yım bakalım beklemedeyiz
Daisyy000 servansmom Doğum anıda doğum sonrasıda kesinlikle cok çok daha kolaydı. İlkinde çok zorlanmıştım. Buda öyle olur diyetl düşünürken şaşırttı
servansmom Daisyy000 ay bunu duymak çok güzel sizin adınıza da çok sevindim maşallah 🧿🫂💞 sağlıkla büyüsün bebişleriniz
Smr5353 Daisyy000 peki sezeryandan sonra nasıldınız ilkine göre ağrılarınız sonra yürürkenki flan dahamı azdı
servansmom Daisyy000 inşallah bende ikinci bebeği istiyorum nasip olur sağlıkla hayırla alırız kucağımıza çok teşekkür ederiz 🥹🫂