Alyamm 32 haftalık gebeyim bugün ilk defa nst ye girdim ve çok kötü oldum soğuk soğuk terleme kulak uğultusu ve befes darlığı yaşadım benim gibi olanlar varmı ?
Aysesare Alyamm Allah Allah başka birşeye mi stres falan yaptınız. Nst sonrası doktorunuza danıştınız mı
Alyamm Yasemincifci bilmiyorum ki evlenmeden önce panik atak yaşamıştım ama 2 yılfır yaşamadığım bişeydi ebeler bazı gebelerimizde olabiliyor dedi normalmiş ama nst yi bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim umarım hep böyle olmaz
Alyamm Aysesare danıştım canım olabilir sırt üstü yatmaktan dolayı dedi ama başka bişeyede stres gapmış olabilirim o an hiç hatırlamıyorum .
nihalll123 Aysesare Denizz44 ay çok üzüldüm peki keselerin fotoğrafı varmıydı varsa yükler misiniz rica etsem
Aysesare Alyamm sırt üstü değilde yan yatıp çektirmeyi deneyin , stres kaynaklıdır bence sakin kalmaya çalışın bir dahaki sefere iyi geçecektir inşAllah 😊♥️
Alyamm Merve123a devlet hastanesi ama ebeleri ve doktorlarından çok memnunum çok şükür ama düz yatınca oldu sanırım
Secil45 Bugün bende girdim nts 32 haftalık hamileyim benimde kalbim hızlı hızlı atmaya başladı bi an neden öyle oldu anlamadm
ebru23 Alyamm bende 32. haftada ilk defa girdim actim yat yat belim agridi midem.eksidi basim donmeye basladi sonra kustum tekrar cektiler 10 dk.
Secil45 Alyamm düz yattım ben bağladı kalbim hızlı attı bi ara nts den çıktıktan sonra başım döndü çok
ebru23 Alyamm bisey demedilr duz yattim actim bide midem eksiyinve kustum ama bas donmesini anlayamadim kanim dussuk cikti oda ondandir kan ilacini iki katina cikardi kahvaltisiz evden cikmamam lazim