nazlikaya_ Esnsntrk benim bugün tam 5+0 yarın sabah randevum var bakalım kese görünürse bilgi veririm 😇
kubra_nal eylusssss ben de 5+3 cumartesi randevum var 6. Haftanın içinde olacağım inşallah rahat şekilde görürüm
nazlikaya_ eylusssss diğer tarafta da sizinle konuştuk sanırım 😊 tabiki haber veririm ama sizin sonucunuza göre benim ki düşük gibi inşallah bir sorun yoktur 🥺
nazlikaya_ eylusssss Ben hastaneye gittim kese görünmedi , doktor kan istedi erken dönemde gözükmeyebilir dedi bakalım perşembe günü kan sonucu için çağırdı tekrar
eylusssss nazlikaya_ evet evet sizle konuştuk yok sonuçlar herkeste aynı artmaz ilk kızımda 76 ile öğrenmiştim. İçinizi ferah tutun 😍
eylusssss nazlikaya_ bende az önce çıktım doktordan kese göründü bebek için erken 2 hafta sonra gel dedi
Hepimizinsorunlarivar13_ benimbebegimm 10 haftaya kadar normal sürebiliyor yerleştiği için ve rahim büyüdüğü için oluyor
nazlikaya_ eylusssss inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 benim ilk hamileliğim olduğu biraz tedirginim pek bilgim de yok kesenin görünmemesi normal mi acaba
eylusssss nazlikaya_ normal benim ilk hamileliğimde de görünmemişti 6. Haftada lese gmrüp 8. Haftada kalp atışı duymuştum çok normal sma mutlaka folik asit kullanın başlayın hemen
nazlikaya_ eylusssss Bugün kan verdim perşembe günü tekrar gideceğim sonuçlar için. Sonuca göre doktor önerir diye düşündüğüm için almadım. inşallah kan sonuçlarım iyi çıkar 🥹
cyj benimbebegimm ilk 3 ay çektim o adet ağrısını. Kanama lekelenme vs olmadıkça ednişe edilecek birşey yok canım
arcam eylusssss benim de 5+4 bugün ama dah gitmedim keseyi görmem diye karından ultrasonla mı görüldü peki