azlp Leylalarr evet evet allah korusun ben sürekli karnımı dürtüyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallah
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ ya öyle ben hergun hah oooo ediyorum senin daha varmış ya canım Allah yardım etsin bebek sığmıyor benim karnıma 🫠
QueenBahar_ kubos-123 benim de gün verdi 6 Ocak Ama şuan suyum gelse diyorum WC beni de maf ediyor ya Sağlıkla gelsin bebişin 🥰
321duru123 QueenBahar_ benimde 6 ocak normal doğum 3. Olacak yani günler geçmek bilmiyor çok zorlanıyorum kurbanlık koyun gibi siramizi bekliyorum
QueenBahar_ love_momy Allah yardım etsin ya normal doğum belirsizlikler daha kötü benim dr 6 ocağa gün verdi
QueenBahar_ zeryaaa ya Allah yardım etsin zor 1 haftam kaldı benim 6 Ocak gün verdi Dr Senin doğum şeklin nasıl
QueenBahar_ Leylalarr amin inşallah sorma ya öyle video görünce hemen kaydruyorum geçiyorum izlemiyorum
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ Allâh razı olsun canım amin inşallah Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun sağlikla kavuşalım son bir ay bitti bitecek 🥲
Melisaelf QueenBahar_ 37 hafta olduk çok zorlanıyorum ben de artık geceleri hele nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum uykularım Da bozuluyor sağ Salim Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ismi de Alparslan olacak ♥️
Esmakks QueenBahar_ yarın tam 37 oluyorum çok zorlanıyorum 31 haftadan beri yatıyorum erken doğum riskinden. Artık yatmaktan her yerim ağrıyor ve grip oldum çok fenayım öksürüp ederken mahvoluyorum. 12 ocağa sezeryan günü verildi inşallah iyileşirim:(