ilkiminannesi Aaayseeert ay Allah yardımcın olsun canım zor ya acaba alışacak mı vücut hep ağrırsa yandık
Aaayseeert ilkiminannesi ben biraz alıştım eskisi kadar ağrıtmıyor transfer olduktan sonra bi ara çok ağrıdı
MrsKr Aaayseeert Transfer öncesi sürekli rahim için kontrole mi gidiliyo acaba kaç günde bir gidiliyo ya da 🥹 ben histeroskopi oldum opu da yapıldı tahmini 1-2 şubat gibi transfer olacak ama çalışıyorum o yüzden sürekli kontrol için izin almam gerekecek mi merak ediyorum
ilkiminannesi Aaayseeert Ben anestezi alcam transfer de rahim ağzım dar olduğu için kıpırdamamak lazım çünkü 🥲
Aaayseeert MrsKr adetinin 2 ya da 3. Günü gidiyorsun sonrasın da rahim kalınlaşmış mı diye çağırıyor eğer güzel giderse transfer gününü söylüyor . Sürekli çağırmıyor canım
MrsKr Aaayseeert Tamamdır teşekkür ederim bilgi için 🥰 sürekli yorumlarda görüyodum kendine belirti aradığını pozitif sonucuna çok sevindim tebrik ederim 😇 Allahım hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Aaayseeert MrsKr yaaa ne demek canım benim 🥰 İnşallah hepimiz bu süreçleri güzel bi şekilde geçiririz ve kucaklarımıza alırızzz senin de güzel haberlerini bekliyorum ❤️
Aaayseeert ilkiminannesi aaa öyle mi oluyormuş olsun bebeğin seninle olsun da gerisinin hiç önemi yok 🥰
ilkiminannesi Aaayseeert Evet hemşirem ölü taklidi yapman lazım hiç kıpırdamamak lazım dedi bir çok hasta zorlandığı için kıpırdamış 5 kez deneme sonrası iptal edilmiş transferi , risk almak istemedim çünkü rahim ağzım açılmıyor benim spekulum acıtıyor
Aaayseeert ilkiminannesi hmmm o zaman anestezi almak mantıklı 2 embriyo şansı daha yüksek o yüzden iyi olur canım
Aaayseeert ilkiminannesi valla isteyen herkes için dua ediyorum canım çünkü bizi bizden başka kimse anlayamaz çok zor şeyler yaşıyoruz