fatmaa51 Burcukmsgl aynı sayılırız sırt ağrısı filan oluyormu sizde bende sırt agrisi var iki gündür sol elimde de bazen uyuşma oluyor
brom 14 haftalık 8 Temmuz gözüküyor Cinsiyeti belli ama sanki zaman geçmiyor sizdede öylemi hareketlerini hemen hissetmek istiyorum sanki minik minik bişiler oluyor ama ilk gebelik anlayamıyorum ☺️
annebaliii brom Benımde 8 Temmuz dıyor ama 13+3 daha ve bı kız bj erkek dedıler gecen hafta net bılmıyorum senınkı ne canım😀15 de gtcem kesın soylesın artık
annebaliii zynppc ay ay aynıyız 2 olacak öbür hafta büyük oğlum bu ne henüz bılmıyorum Temmuz 8 diyor ama ne yapacam ıkısıne nasıl bakacam bılmıyorum düşündükçe kafayı yıyecek gıbı oluyorum 😭siz ögrendınız mı cınsıyetı
zynppc annebaliii ben sadece 8 haftalık ta gitmiştim bide yarın randevum var 12 haftalık oluyor işte ikili tarama için gidicem inşallah söyler cinsiyeti. Valla bizimde plansız oldu çok zor olacak ama ilk bir kaç yıl zor olur sonrasında da rahat edicez bence inşallah ☺️🙏 istanbul da mısınız hangi hastaneye gidiyorsunuz
brom annebaliii canım benimki fetal dna çıktı ayrıca doktorumda baktı Kız dedi fetal verdiğimiz firma güvenilir dedi bakalım☺️
masmelow Burcukmsgl 2. Hamileliğim 5.5 yaşında bir oğlum var🙏🏻😍 13+2 yim bu gün cinsiyeti öğrendik Fetal dna sonuçlarımız aldık temiz şükür ve bir kızım olucakmış 🙏🏻🩷🌸
fkurtba fatmaa51 14+1 de öğrendim 😊ben burada bazı yazılanlara denk geldim erkek bebeklerde de geç öğrenen oluyormuş 20 haftalık ogrenen detaylıda falan olmuş göstermediğinden
fatmaa51 fkurtba benim için çok önemli değil sağlıklı olsunda ikili taramada göremediler bakalım diğer muayenede ne diyecekler