ebrudefnee fatmaa51 ben gittiğimde 12-13 hafta arası felan oluyor ilk gebeliğimde de o zaman gitmiştim 10-14 arası yapılıyor zaten
elifin_ fatmaa51 11+4 üm Evet dün baktırdım, 0.6mm çıktı elhamdülillah herşey yolunda 2′li istemiyorum dedim doktorum saygı duydu ensesi de normal ölçüde görününce
fatmaa51 elifin_ bende ikili tarama testi için gidcektim 11+2 ye denk geliyordu randevu tarihim küçük bakamazlar dediler bende iptal ettim 13.haftaya aldım randevuyu
fkurtba Farukkubra2025 ya ne güzel 😍cinsiyet tahmini falan yaptı mı doktorunuz benim doktorum hiç bulunmadı 14 de netleştirelim dedi merak ettim 🫠
Farukkubra2025 fkurtba ben de 11 + 3’te gittim, doktorum Perinatoloji uzmanı, cihazları falan da iyi aslında diğer doktorlara göre, kesin görür dedim herhalde, cinsiyet için daha erken dedi üç hafta sonraya erteledi😅😆 bakalım 13 gün sonra muayenem var😁
dilosunuz fatmaa51 bende bı iki gün öncesine kadar iyiydim bianda geri mide bulantısı vs geldi acile gittim usg bile bakmadan serum verdi bende korkuyorum iyi olup birden geri böyle olunca randevum da 6 ocakta inşallah herşey yolundadır siz gittiniz mi hastaneye
fatmaa51 dilosunuz hayır bende gitmedim malesef korkuyorumda göğsümde şuan hiç ağrı kalmadı normal göğüsüm sanki bide bazen adet sancısi gibi ağrı giriyor tedirginim
fatmaa51 dilosunuz sizin belirtiler geri mi geldi yoksa belirtileriniz mi gitti bi anda benim gibi belirtilerin geri gelmesinde sıkıntı yok
dilosunuz fatmaa51 bebekler sağlıklı olsunda tek bende bian önce gitse diyorum inanın ki hiç bı işimi yapamıyorum bide kızım var