Meryem-7927 Es07 bencede vallh ne olur ne olmaz eksik olmasın fazla olsun evimize gelecek nede olsa geri eşyalar
Meryem-7927 Quen_14 anladım canm benimde ikinci gebelik doktor 38 de alalım dedi bide iki hafta önden gidiyor kilosu şuan 39 hafta uyumlu
Busranur_mnts Hatnbnr gittikçe ağırlaşıyor insan yıka koy da işler bitsin en azındja şifonyerim gelse hemen koyucam ben 🤭
Meryem-7927 Quen_14 benim ilk kızımda öyleydi sonradan düzeldi yememe dikkat ettim süt içtim yatmadan. Önce günde bir muz felan yedim
rzyemrykvrk Es07 aynı bende 31+4 oldum bugün sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz cinsiyeti nedir neler koydunuz çantanıza 🙈
Es07 rzyemrykvrk Bebek çantasına zıbınlar,hastane çıkışları, müslin, penye battaniye,kalın battaniye,bez ıslak mendil koydum Erkek cinsiyet doğum şeklimiz henüz belli değil Sizin?
Hatnbnr rzyemrykvrk normal olacak büyük ihtimalle kızım olacak daha hazırlamadım ama çoğu şeyini aldım tamamladım yıkayıp ütülemek koymak kaldı 😂
rzyemrykvrk Es07 hayırlısıyla gelsin bebislerimiz öncelikle 🤲kısmetse bizimki de erkek 25 Şubat tahmini doğum dedi doktorum daha çanta hazırlamadım çamaşırlarının bi kısmını yıkadım iç dış iyicen ütüledim yıkananları hurca koydum ikinci çocuğum Allah izin verirse dolap sipariş verdik on güne gelecek kurulum yaptırıp temizleyip hem yerlestirecem hem çantayı hazirlayacam ama hemşireye vereceğim hurca kalın battaniye sigmaz gibi onu neye koysam bilmiyorum
Fatma_furkan1996 Hatnbnr 31+5 bütün herşey yıkandı ama ütülenmeyi bekliyorlar hiç de gücüm yok bakalım bu hafta yapıcam inşallah
Hatnbnr Fatma_furkan1996 eşinin evde olduğu gün birlikte yapın kolay olur oturduğun odaya masayı getir daha rahat olur yorulursan boynunu kısalt oturduğun yerden uğraşırsın
Fatma_furkan1996 Mirlay doğumunu nasıl düşünüyorsun canım bende kısmetse 20 şubat gibi gözüküyor ama yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı normal doğum olucak benimkisi
Mirlay Fatma_furkan1996 ay bana şubat bası doğum olur dedi öyle dediyse planlı sezeryan falan olur dıye düşünüyorum önceden şubat sonu derdi sonra şubat 20 dedi şimdi de şubat başı doğum olur dedi normal doğum istiyordum ama yapamıcam sanırım
pembeayakkabilikiz Hatnbnr 28 haftalık olduk bu haftadan sonra hazırlayacağım ben muhtemelen 32 de tamamlamış olurum çantamı erken hazırlamakta fayda var ☺️
badeninkardesi Hatnbnr Hatnbnr 33 haftalığız çamaşırları yıkadım astım kurudular ama ütülemeye halim yok inanılmaz halsizim 3 yaşında da kızım var. Nasıl olcak bakalım😞
Hatnbnr badeninkardesi ya benmde çoğu hazır özellikle bebişin bende lohusa takımı aldım pijama takımı alcam daha almadım onu diğerlerinin çoğunu aldım eksikler var gibi sanki hala
rzyemrykvrk Hatnbnr hayırlısıyla gelsin inşallah bebisler 🥰bana tahmini 25 Şubat doğum dedi doktorum size ne dedi aynı gün gidiyoruz merak ettim 🙈
Adaym Es07 ben orta boy bir valize koydum da. 7 li hastane çıkış bir tane kalın battaniye bir tane müslin battaniye bir tulum bir alt üst takım bir paket bez bir tane alt açma örtüsü göğüs pedi göğüs ucu kremi temizleme pamuğu ve kutusu kendime lohusa külot iki pijama takımı birer iç çamaşırı bir de uzun kısa kol kazak aldım 🤔
Hatnbnr Adaym çorapta alın mutlaka bide yanınıza üstünüzü örtmek için şal yada battaniye alabilirsiniz
Es07 Adaym Gayet güzel yeterli gibi bana göre Bende alt açma koydum Pişik ve göğüs kremler koyacağım sipariş verdim