Hatnbnr Es07 göğüs pedi çorap bide ebe turuncu şal yada battaniye olsun dedi yanınızda çok üşünüyomuş doğumdan sonra bide dudak çok kuruyormuş onun için dudak balmı getirin dedi koridorda rahat gezebilmek için sabahlık dedi ama ben yelek götürücem
Es07 Hatnbnr Devlette de özelde de söylediler eğitim var diye ama katılmadım henüz nasıl oluyor bilmiyorum
Es07 Hatnbnr kaçıncı haftada başlanıyor eğitime belli bir zamanı var mı? Yoksa her hafta katılım Var mı
rzyemrykvrk Hatnbnr niye turuncu Bide örtmek için verdikleri yeterince ısıtmıyor mu acaba battaniye diyorlar bide
Hatnbnr Es07 tabiki o da bi doğum şekli sonuçta eğitimde bebeği yıkama emzirme lohusalık dönemi hakkında bilgiler veriliyor
Mirlay Es07 bilmiyorum ki ya ben sordum hocam doğum nasıl ne zaman olur diye öyle söyledi çok heyecanlı 🥲
Quen_14 Meryem-7927 benimde sezeryan 6 ocakta gidicem gün verir herhalde benim doktorum bebek içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor o yüzden bekletebildiği kadar bekletiyor
Meryem-7927 Quen_14 anladım canm benimde ikinci gebelik doktor 38 de alalım dedi bide iki hafta önden gidiyor kilosu şuan 39 hafta uyumlu
gunesimekardes Hatnbnr 31+4 oldum haftaya tasinacagim Allah nasip ederse. Alisverisi tamamladim. Tasindiktan sonra kiyafetlrti yikayip utulemeyi dusunjyorum 34. Hafta gibi. Dogum cantami da o zaman hazirlarim
Busranur_mnts Hatnbnr 32+4üm kıyafetlerini yıkadım hurca koydum şifonyerimi bekliyorum 2 haftaya gelecek o zaman hem eşyalarını yerleştiricem hem de hastane çantasını hazırlarım
Hatnbnr Busranur_mnts çok yakınız 😊 inşallah canım ben dolabını hazırladım ama hiçbişey yıkamadım daha onları yapmam lazım sanırım artık
Busranur_mnts Hatnbnr gittikçe ağırlaşıyor insan yıka koy da işler bitsin en azındja şifonyerim gelse hemen koyucam ben 🤭