Hatnbnr Es07 erken başlanma derken canım neye başlanma nstye mi o doktordan doktora değişiyor diye biliyorum
Hatnbnr Sedef21 aynen bende öyle düşünüyorum da kendimi hazır hissetmiyorum o aşamaya :) daha bişey hazırlamadım ben aldım ama yıkayıp ütülenecek
Sedef21 Hatnbnr yıkama ve ütüle işlemlerini 20. Haftalarda hallettim şuan oturmak yada ayakta kalmak çok zor geliyor 😂 bir çanta işini bıraktım sonra Onuda hemen alıp yerleştireceğim az çok çantaya koyacaklarımı planladım
Es07 Adaym birine bebek için Çok büyük değil çantalar El çantası dediğimiz 30×40 gibi ebatlar diyelim Battaniye zaten yer kaplıyor Bez kutusu da Çok koymamaya çalıştım ama :)
Es07 Adaym 2 tane hastane çıkışı Bir tulumlu çıtçıtlı takım Çorap şapka eldivenler dahil 2 müslin,1 kundak,1 battaniye Bez paketi,ıslak mendil paketi Zaten doldu çanta büyük değil ki
Hatnbnr seminur bende halıları yıkamaya vericem Ocak ortasında camları perdeleri eşim halletti sağolsunda yine bi gözden geçirmek lazım olcak
Sedef21 Hatnbnr son haftalarda bol yürüyüşü tavsiye ederim ilk doğumum 39+1 de oldu onda ben biraz kendimi zorladım temizlik vs yaptım büyük ihtimalle o yüzden açılmam oldu ama onu tavsiye etmiyorum kesinlikle doktorunuzu dinleyin her zaman 😌
Adaym Es07 ben orta boy bir valize koydum da. 7 li hastane çıkış bir tane kalın battaniye bir tane müslin battaniye bir tulum bir alt üst takım bir paket bez bir tane alt açma örtüsü göğüs pedi göğüs ucu kremi temizleme pamuğu ve kutusu kendime lohusa külot iki pijama takımı birer iç çamaşırı bir de uzun kısa kol kazak aldım 🤔
Es07 Hatnbnr onlar benimde duruyor Yardımcı çağırmayı düşünüyorum Yere eğilmek çok zorlaştı Ve yorulunca ağrı giriyor bana
Es07 Hatnbnr Aa sizin doğum günü belli mi? Biz konuşmadık daha doktorumla Çok meraklı ve heyecanlıyım Sağlıkla bi kavuşsak
Mirlay Hatnbnr benimde şubat 20 diye söylendi ıkı gün önce doktor kontrollüm vardı o zaman 32+4 günlük idim şubat başı doğum olur dedi bende çok heyecanlıyım acaba sezeryan mı olur öyle dediğine gore
Hatnbnr Es07 yok tam belli değil ama detaylıda öyle demişti doktor 19-20 Şubat dye bende 24 Şubat doğumluyum bakalm ne olcak 😂
Sedef21 Hatnbnr ritimli yürüyüşler olabilir ama şuan erken bir kaç hafta bekle canım en azından bi 36. Haftaya gelelim 😌