Sedef21 Hatnbnr 32+6 oldum bende kıyafetleri yıkadım ütüledim sadece çanta yapacağım Onuda artık yapsam iyi olacak diye düşünüyorum
Quen_14 Hatnbnr 35+6 olduk 25. Haftadan itibaren hazırladım çünkü şimdiye kalsa yapamayacağımı biliyodum hastane çantası tek olmuyor çanta artı ufak bi bavul 2. Bebeğim ne lazım ne değil bildiğimden temkinli gidiyorum🙂
handan3958 Hatnbnr Bizde 31+6 olduk 32 sayılırız ama hiç bişeyimiz hazır değil haftaya oturup hepsni halledeceğim inşallah bu 3. Gebeliğim aradan 5 sene geçti sanki herşeyi unutmuş gibiyim siz neler koydunuz doğum çantanıza🥰
rzyemrykvrk Es07 aynı bende 31+4 oldum bugün sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz cinsiyeti nedir neler koydunuz çantanıza 🙈
Es07 Hatnbnr bende öyle erteledim erteledim Anca yıkayıp hazırladım işte dün Sende hazırlarsın artık Acele etmeye gerek yok dedik
Es07 Hatnbnr bana da haftaya gel dendi aşı için Aşıdan sonra oldu mı sizde de ? İlk hangi haftada oldunuz aşıyı? Ben 26 haftada oldum birinciyi
Hatnbnr Es07 bende ilkini 25in sonunda yaptırmıştım kontroller 2 haftaya düştü şimdi 30nda randevum var bakalm ne dicek nst olur mu bilmiyorum
Es07 Sedef21 Kolay gelsin Sizin cinsiyet nedir Ben çok heyecanlıyım Doğum şeklim de belli değil Sizin belli mi
Hatnbnr Sedef21 aynen bende öyle düşünüyorum da kendimi hazır hissetmiyorum o aşamaya :) daha bişey hazırlamadım ben aldım ama yıkayıp ütülenecek
Sedef21 Es07 cinsiyeti kız İlk doğumum normal olmuştu Buda normal gözüküyor şimdilik 2 hafta önce kontrolde kanala inmiş dedi doktor
Es07 Quen_14 Nst yapılıyor mu? Nelere dikkat etmeliyim Cuma günü kontrol ve nst var benim İlk defa nst yapılacak ?
Es07 Quen_14 ben bir bebeğe çanta Bir kendime hazırladım Pijamalar aldım yıkadım koydum İç çamaşır,hasta bezi (külot şeklinde) Burda önerilen bir markaydı Aklıma gelenler bunlar Başka ne konulur ki :) Acemi olmak zormuş
Meryem-7927 Quen_14 bende 35+5 benimde ikinci gebeligim sezeryan mi olacaksın ben sezeryan olacağım hafta içi doktor gün verecek size verildi mi
Es07 Adaym Kendi çantama iç çamaşır 2,3 tane alt üst 2 kat pijama takımı Eşime bir pijama takımı Hasta bezi Doldu çanta Abartmış mıyım ya sizce Fikirleriniz öneriz varsa