Eda42_ mumineakbay Kimyasal gebelik olabilir mi doktor ne dedi Peki artış yüzde 60 bile olsa yeter deniyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ceku256 mumineakbay ne kadar yavaş mesela benim betalar hiç ikiye katlamadı ama %60 artış oldu. Doğum yapalı 3 ay oluyor. 2 gün arayla 102-167-305 gelmişti benim beta değerlerim.
mumineakbay Aaayseeert ilki 7.89 sonrasi 11.07 sonrası 27 en son kide 77 çıktı yârın birdaha verceğim
Aaayseeert mumineakbay biraz yavaş artmış gibi ama düzenli artmış doktor daha iyi bilir sanırım . Doktorla görüştünüz mü
mumineakbay Aaayseeert kese gözükecek beta değerim olmadığı için doktorda bakmıyo hani bişey göremeyeceği için betaya bakıyo işte
mumineakbay Aaayseeert sizde oluştumu böyle bi durum falan az betalar yükselip gebelik sağlıklı oluyormu
Aaayseeert mumineakbay benim ilk gebeliğim de 72 yle öğrenmiştim 10. Günde sonrasın da hep iki katı artış oldu ama 10. Hafta da bebeğimi kaybettim
melekaykan mumineakbay benim bir ara beta değeri artışım yüzde 47 olmuştu. Dediğiniz gibi çok korktum ancak sorun olmadı. Mümkünse aynı laboratuvar da verin kanı. Şuan 33 haftalık olduk bile inşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle 🥹
ayseugurlu mumineakbay bak benimkide 25aralık 24.66 28 aralık 56.99 30 aralık 88.69 çıktı Benimde en son regl 24 kasımdı 24 aralıkta olmayınca bende test yaptım öyle ögrendim Geç döllenme benımkide
aybikemom mumineakbay 4+5 te 733 olduğunu öğrendim ama keseyi göremedik doktor erken dedi bugün 5+0 ve ikinci kez ultrasona gideceğim birazdan umarım keseyi görürüz dua edinnn :(