Bu0 Elisa0110 iki gün temizlik sürdü bugünde ev toplama var mutfak toplandı kıyafetler toplandı bende bittim
prensesannesi246 Elisa0110 kızıma hamileyken bende sürekli tedirgindim makyaj yaparken veya ne biliyim cilt maskesi uygularken😂 bi zararı olacağını sanmıyorum yemiyoruz sonuçta 😂
Elisa0110 prensesannesi246 inşallah olmasın makyaj yapınca kendime geliyorum zaten o da olmasa iyice çökerim 😂🤭
Elisa0110 lavins yok kız Allah korusun 😂belli markalardan kullanıyorum ürünlerimi ama onlara bile tereddüt ediyorum bazen
yasemincel65 Elisa0110 valla zaten gebelik zor, fiziğin ister istemez değişiyor, kendini ve değişimi bazen kabul edemiyosun o yüzden hafif makyaj kendini de iyi hissettirir hem bence zararı olmaz ruju vs yemiyorsan 😅😅😅
Elisa0110 yasemincel65 yani yüzüm de Bi sürü sivilce çıktı zaten geçmiyor da mecbur makyajla kapayıp kendimi iyi hissediyorum napıyım 🤭ruj sürmemeye çalışıyorum genelde
Bu0 Elisa0110 ayyy ben geceleri bir uyuyom hiç sorma saat başı tuvalete gitmekten uykusuz kalıyorum🤣🤣