Leylak34 ikinci oğlum, ilk oğlumda 2 ay yarım yamalak emzirdim mama destekli ama çok yıprandım aç kalcak büyümeyecek hastaneşik olcak korkusu vs, 2. Aydan sonra oğlum istemedi bitti emzirme. İkincide bi hevesle başladım 2 gün emzirdim, 2. Günün sonunda 1,5 saat emse de açlıktan ağlayan bir bebek görünce mamaya geçtim direk ve emzirme bitirme için ilaç başladı doktorum (emzitmeyeceğimi kesinlikle söyleyince rahatsız olmamam için) , ilk oğlum 4,5 yaşında, kardeşini emzirirken gördüğünde ben de emmek istiyorum diyince de aslında emzirme işi benim için rafa kalktı birax , o emmedi bu da emmesin haksızlık olmasın diye vs.. velhasıl kelam 2 haftalık çocuk 3-4 saatte 60-90 cc içiyor ve acıkınca o o değil deliriyor , gerçekçi olmak lazım ben ona asla yetişemezdim 😂 kendimi ilkinde ki gibi yıpratmamak adına 2. Günden böyle bir karar aldım ve çok memnunum, oğlum doyuyor ben acı çekmeden doyacak mı kaygısı yaşamadan onu severek izleyerek mamasını veriyorum. Oğlum da arada biberonu tutuyor kardeşine, hepimiz mutluyux. Eşim de olması gerektiği gibi gece kalkar mamasını verir, gider paşa paşa parasını verir mamasını alır. Olması gereken de o. Ne çocuğu doyurmak için kalktığının ne de mamaya verdiği paranın lafını edemez. Ederse onu sezaryenlik ederdim herhalde kusura bakmasın, 7-7 14 kat kesildim dikildim sonuçta 😂🧡