eminaas Leylak34 en az iki saate bir sagim yapın ,tahin ,dut kurusu çayı yapın bide en önemlisi uyku ve su siz uykusuz kalıyorsunuz
Nuriay Leylak34 ohooo 100 de kaç kişinin çocuğu süt emmiyo olsa bile süt emmeyen bebekler var keşke olsada versek tabiki ama olmayıncada olmuyor mesela benimde ilk bebeğimde süt fışkırıyordu hatta 11 aylıkken mecburiyetden sütden kesmek durumunda kaldım ama kızımda stresten depresyondan 4 ayına kadar anca emzire bildim ne yaptıysam sütüm gelmedi bildiğin kurudu sanki napalım yanı yoksa yok önemli olan bebeğin sağlığının yerinde olması gerisi teferruat eşinizide fiştekleyenler var demekki
Leylak34 Nuriay eşimin kardeşim doktor bir kaç kez yanında söyledi mama ile beslenen bebekler zeki olmaz diye tam isabet ettin
kif @“Leylak34”# bence benim bebeğimde gelen sütle bir süre sonra doymuyordu aç kaliyordu ama hiç mama vermedim şimdiki aklım olsa verirdim ne kadar süredir doğum yaptiniz en baslardaysaniz bol bol emzirin ne kadar emerse o kadar gelir ilk aylarda yeter ama sonrasında yetmez süt yapacak seyelr yiyin bol bol su için
daisy__ Gülüm elinden geleni yapmışsın olmuyorsa olmuyor ne yapacaksın Hay yarabbim mama karşıtı insanı anlamıyorum anlamak da istemiyorum benim sütüm gayet iyiydi her sağımda 120 150 falan çıkıyordu benim kocada problem var oda doyuyor mu mama alalım mı diyordu
Leylak34 Ozlemkaan tabi canım mama ile beslenen bebekler zeki olmazmış aptal olurmuş daha neler neler söylüyor lohusaligimi da mahvetti
Ozlemkaan Leylak34 önemli olan bebeğiniz doktora danışın eğer aklınıza çok takılıyorsa çıkan süte bakmayın kilo alımına bez sayısına bakım bebeğin genel durumuna bakın aç doymayan bebek kendini belli eder her bebek aynı değil kimiis 50 ml içer doyar kimisi 100 ml içer doyar canınızı sıkmayın yoksa da mama içer yapacak birşey yok
Bu0 Leylak34 kalksın kendi emzirsin o zaman süt yoksa sen ne yapabilirsin zaten elinden geleni yapıyosun bir mama hazırlamak bu kadar zormu geliyomuş takma canım yaa konuşsun konuşsun dursun
ozay_kas Leylak34 benimde başta sütüm gelmedi sizin gibi bende herseyi denedim ama olmadı doğumdan bir kac gun sonra sarılık geçir di bende öyle öğrendim sütüm yetmediği sonra mamaya başladım l
LadyX Leylak34 kendisi emzirsin çabalasın da sütü gelsin kocanın. HAY ALLAHIM. Daha saçma ne olabilir yaaaa. Ağzının payını vermiyorsunuz mal mal konuşuyor onlar da
Nunix- Leylak34 bence pes etmeyin kan değerlerinize de baktırın doğum lohusalık sonrası koşturma insanın değerleri cidden düşüyor ve bence o da çok etkiliyor galactago ve milkin diye süt arttıran tabletler var içeriklerine bakıp aklınıza yatarsa kullanmanızı tavsiye ederim ben kendim kullandığımda çok faydasını gördüm ayrıca takviye de kullandım ocean mummy su bol için son olarak vücuda gıda yarar kendi vücudunuza yarayan gıdayı keşfetmeye çalışın örneğin benim sütüm doğum sonrası gelirken eve geldiğimde gelmedi bir sürü şey denedim olmadı sonra o gün balık yemiştim sütüm coştu sonra takip ettiğimde ne zaman süt içsem sütüm normalin üstünde oluyordu yakın arkadaşım da fındık ve ceviz yiyince benzer etkiyi görüyordu mama kötü bişey değil çocuk iki türlü de büyüyor kendinizi de strese sokmayın gece mama ile desteklerseniz onunda uyku kalitesi artar sizde bence sürekli uyanmaktan vücut gece saat başı kalkmaktan dinlenemediği için de belki sütünüz gelmiyordur
Ozgulkcr01 Leylak34 sütünün olmaması senin suçun değil canim lütfen kendini suçlu gibi hissedip üzme her anne illa emzirmek zorunda diye bir şey yok mamayla büyüyen onca cocuk var eşinin düşüncesizligi zaten bu stresin altında olan sütte çekilir sen sadece kendini ve çocuğunu dusun bosver söylenenleri
eslem2121 Leylak34 saat başı kursan canım zayen gelmezki iki saate bir yada ğç saate bir sağım yapmalısın
Bburcuyavuzz Dut kurusu, kuru kayısı , kuru incir alıp kaynat her gün iki üç bardak iç hem sana iyi gelir hemde süt yapar bide bol bol su iç
LadyX Leylak34 ohhh iyi yapmışsın aferin kız 👏🏻 bu erkekler de ne sanıyor anlamadım sanki bizim elimizde olan bir durum bu. Öyle olsa kim istemez sütü çoğalsın bebeğine yetsin
fayting Leylak34 14 ay sağarak besledim gerçekten emzirmekten çok çok zor ve mesakatli hem de yıpratıcı bence bu kadaf kendinizi yormanıza gerek yok. Mama ile de doyar bebek meme ile de sizin huzurunuz önemli olan. Her yere mama taşıyan anneler de var nolcak o kadar da olsun. Kocanızın gece rahatını bozmak zoruna gitmiş herhalde erkek kişilerini çok da umursamamak lazım
fayting Leylak34 çevremde çok doktor var. O kadar bilgi ile nasıl bu kadar sığ bakabiliyorlar anlayamıyorum zeka %70 kalıtsaldır ya 😅
Serfiraz Leylak34 bence meme+mama şeklinde gidin. Sağim yapmayı bırakın. Önce meme sonra mama şeklinde olsun. Emdikte sütun artar inşallah. Emmedigi için de süt azalmış olabilir.