Sibelakta tavsiyelerin altın değerinde canım gerçekten dinli em seni eşim beni dinlemiyor o konuda da şansızım sanırım erkek çocuğu diyor aksilik yapacak diyor öle yetişmez çocuk söz dinlicek gittiğimiz yerlerde de laf oluyor bir yere sığamıyorum inan ki erkek daha edepli yetişmesi lazım o kadar çok kötülük var ki dışarda Allah hepimiz korusun inan nerden ne geleceği belli değil öle yalnız çaresiz hissediyorum kendimi sonra baş edemezsem diye çocuklarım temiz ahlaklı namuslu olsun kimsenin canını yakmasın sebebi olmasın diye çabalıyorum destek alamadım sabah daha böle konuştu erkek diye bişey yok ya üste çıkıyor herşeyi yapamaz erkek diye bana karşı gelmemesi lazım ben annesiyim geç geliyor bir yandan söz geçirmeye çalışıyorum dinletmeye çalışıyorum kendimi tek olmuyor iyi söylüyor yanlış yapıyormuşum gibi davranıyor bana aileleri umrumda deil zaten şimdiki zamanla ortamda çocuk büyütsünler bi bakalım biz nasıldık onların zamanı nasıl anlatamıyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen aşırı bunalıyorum isteklerini yapıyorum benim çocuklarımı bana güvenmiyorlar ya geç yatmaya alıştılar bide böle değildi seneye anasınıfına başlıcak küçük evde o daha yaramaz hareketli istediği olmayınca ağlıyor saatlerdir yapmıyorum ağlatma diyor bende istemem ağlamasını dinlemiyor hasta olcak su oynamak istiyor hava soğuk değiştirmiyor üşüyor bu sefer kararlıydım ağladı oynatmadım uyudu eşin desteği önemli gerçekten Allah yardımcımız olsun çok güzel şeyler söyledin gerçekten Allah razı olsun senden öle sıkıntı çok ki tşk ederim tavsiyelerini tekrar dinlemek isterim bilgileniyim tşk ederim çok çok çok 🥰🥰🥰