melllbb 19+3 oldu bugün kızlar ayağa kalkarken yürürken vs bi baskı var kalktığım gibi çişim geliyor her kalktığımda altıma kaçırcam gibi bir his üç gündür de hafif sancı var normal mi
bebek2513 melllbb 24 haftalık hamileyim bnde öyle hissediyorum ağridan yuruyemiyorum tuvaletim var gibi sıkışmişim gibi geliyor ama tuvalete gidince damla damla anlamadım bnde doktora sordum sancı olbilir dedi öyle olduğunda acile git dedi
powerpuffgirlss melllbb bende oyle olmustum ozellikle tuvaletten sonra baski hissi oluyodu idrar yollari enfeksiyonu ve kum cikti doktora gittinmi
doimom melllbb ayyy bende 25+4 haftayım bu hafta özellikle vajinada baskı sürekli tuvalet ihtiyacı ve ani bir tekme gibi hissediyorum
powerpuffgirlss melllbb e nabizdan da bak istersen zaten cok bi tedavi uygulamiyolar tek kullanimlik ilac veriyolar ve bol su ic diyolar o zamana kadar suyu arttir istersen baya bi ise yariyor su icmek
melllbb Lexias Doktora gönderdim enfeksiyon değil gebeliktedir yazmiş içim tuhaf oldu nedense ya normaldir demi
Burdabirivar1 melllbb sonuçlar çıkmıştır bak istersen e nabizdan o zaman gidersin doktora ya da dahiliye
mmia melllbb bendede başladı o haftalarda genelde oluyor şuan 30 haftalık oldum ara ara hala oluyo. Ama tabi hamilelikte her sorunu doktora danışmaktan yanayım.
altyyyy doimom 21. Haftadan itibaren vajianada bende agrı baskı hissediyodum doktorum normaldir dedi. Dündendir tekme atar gbi vajinada agrı ve tuvalete gitme ihtiyacı fln var yarın bi gidip görüncem tedirginim bende. Doktorunuza sordunuz mu
gamzeata45 Bu haftalarda normalmiş çünkü Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş tabi bu her bünyede aynı değil ama 24+3 bende aynıyım tekmeleri aşağıda hissediyorum
melllbb gamzeata45 Evet genelde normal yazıyor ya bilmediğim için insan bi tuhaf oluyor hafif sancı da var benim