Rabia-Bay44 Başından beri hep erken doğum riski olan bir gebeyim hala da risk devam ediyor ama bu haftalara gelmek bile çok güzel inşallah tekli sayılarıda görürüz:)
serapasil23 Rabia-Bay44 inşal Rabia-Bay44 aynı sekildeyim. Hatta 1 kaybım var. Zamanında gelsinler diye nelerden feragat ediyoruz 🌷🌷
kubraturkkoc Rabia-Bay44 bende iki gebelik kaybı sonrasında 3. gebeliğim ve serklajlıyım, hemen hemen aynı günümüz 😊 riskli olduğu için hastanedeyim bende bugünlere gelemicez sanıyordum şükürler olsun 😅 Rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırsın 😌
Sarfaraz_17 Rabia-Bay44 maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah son 36
Rabia-Bay44 serapasil23 Bende geçen sene 20 haftalık bebeğimi kaybettim ama rabbim tekrardan nasip etti inşallah bu bebişleri sağlıkla alalım kucağımıza:)
kubraturkkoc Rabia-Bay44 kontrole geldiğimde Hunileşme ve kısalma tespit edildi hemen yatış yaptı doktor..
Rabia-Bay44 kubraturkkoc Geçmiş olsun canım şuan bende de kısalma var 2 kez serklaj oldum ona rağmen hala bununla mücadele ediyorum şuan ne kadar kısalık var
Rabia-Bay44 kubraturkkoc 23mm ölçüldü benimde arada 17mm düşüyor tekrar 25 mm çıkıyor ama sürekli değişiyor kısalması 2.kez serklaj olduğum için doktor bundan sonra yapılacak bieşey yok istirahat ile geçirilicek dedi
kubraturkkoc Rabia-Bay44 bana da duruma göre 2.dikiş atabiliriz dedi ama artık onun haftasını da geçiyoruz heralde 🙄 sizin dikişleriniz kaçıncı haftada atıldı, ilk dikiş tutmadığı için mi atıldı 2.
Rabia-Bay44 kubraturkkoc İlk dikiş önlem amaçlı 12.haftada atıldı 21.haftaya kadar dikişim gayet iyiydi 21.haftada hunileşme ve kısalma olunca acil serklaja alındım şuan 27 ye girdik geçen hafta tekrar kısalık olduğunu öğrendim bundan sonrası bekleyiş umarım 30 lu haftalara ulaşmak nasip olur
Semao98 Selam kızlar bende 30+4 teyim bugun 26 mm ölçüldü bebek aşağıda ilaç başlattı doktorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Rabia-Bay44 Semao98 Amin inşallah canım 30 lu haftalara ulaşmışsın ne güzel inşallah istediğin haftada doğumun olur
kubraturkkoc Semao98 Amin, Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah 🙏 haftanız güzelmiş gelişimi iyidir inşallah hiç korkmayın
kubraturkkoc Rabia-Bay44 bende 24 te kısalma olduğunu öğrendim inşallah 30lu haftaları da göreceğiz 🌸
Rabia-Bay44 kubraturkkoc Anladım canım olsun hastanedesin en azından önlem alınıyordur mutlaka rabbim yardımcın olsun inşallah