aysimaaa1 priencessgirlmom şuan 17+2 yiz ama öğrendiğimden beri ayaklarım buz gibi sürekli üşüyorum son haftalarda ne olur bilmem 🤓🤍
Pelinnn2 Bir ben mi donuyorum acaba öğrendiğimden beri 1 ay sıcak basmıştır harici hep üşüyorum 20 haftalığız
annekiz6141 priencessgirlmom annem bide giydir çocuğa çorap diyor giydirsem ne olcak arkamdan çıkarıyor saklıyor coraplari 😅😅😅
1oglanannesi priencessgirlmom ben ilk gebeliyimdede bundanda üsuyorum hep ayaklarim buz oluyo ust uste çorab giymeme ragmen ikiside oglan belki cinsiyetle alakalidir
ebrussuu priencessgirlmom üzerinde kat kat kıyafetle günde 15 kere tuvalete gittiğini düşün hangisi iyi 😅
themodernmom priencessgirlmom hemde nasıl. Normalde çok üşüyüp kalın pijamalarla yatan ben soğuk odada ince pijamayla üstü açık yatınca anca uyuyabiliyorum. Bu arada haftalarımız aynı. Üçüncü bebeğim benim bu daha önce bu sıcak basmasını yaşamamıştım iyi ki yaza denk gelmedim diyorum
sevacano priencessgirlmom Ateş basıyor eşim sürekli kalın giy hasta olma kayınvalidem de öyle ama inanmıyorlar beni nasıl ateş basdığını dayanamıyorum normal de sıcak sevmeğen biriyim:(
selma128 priencessgirlmom icinde bebek var normal 😂 annem soyluyodu hep bebek var usumezsin artik diye benimki kucuk oldugu icin usuyorum seniki 5 aylik oyuzdn ılsicak tutuyor seni