Ayseguls_baby priencessgirlmom gebelik boyunca hiç enfeksiyon geçirmedim, tamamen hormonlardan kaynaklı 🤭
annekiz6141 priencessgirlmom Kizimda alev gibi yanıyordum geceleri soyunup yatıyodum eşim hasta olucan diye kiziyordu 🤣🤣🤣😅 şimdi kızım 3 yaşında coraplarini çıkarır hayatta gitmez ona da ateş basıyor galiba 😂😂😂😂
priencessgirlmom annekiz6141 benim kızım da 3 yaşında ve tam anlattığınız gibi 😂 bizden kaynaklı herhalde
Hanimeller priencessgirlmom yok ya gebeliğimin başından beri ateş basıyor herkesin üşüyüp Titrediği hava bana o kdr iyi geliyor ki 😂😂😂 sürekli pencere açıyorum odaları havalandırıyorum
Fatma_furkan1996 Ellerim ayaklarım şiş 31 hafta olduk geceleri üstümü örtmüyorum şuan bile kendimi dışarı atmak istiyorum yüzüme bir hava vursun istiyorum sürekli ateş basıyor yanıyorum resmen
ebrussuu Ay herkesi ateşler basıyo ne güzel haftalardır bekliyorum ne zaman ateş basmaya başlar diye ama yok ben 30 haftalık oldum nerdeyse hala donuyorum 3 kat giyiyorum yine üşüyorum asla ısınamıyorum🥶
ebrussuu priencessgirlmom üzerinde kat kat kıyafetle günde 15 kere tuvalete gittiğini düşün hangisi iyi 😅
unlu0801 priencessgirlmom yaz akşamları bile üşüyen insandım ama şimdi kombiyi açmıyorum eşim üşüyor o açıyor ben kapıyorum 😂😂