melike_165 @Elisa0110 allah bin kere razı olsun şu mübarek günlerde ettiğin duaların kabul olsun inşallah 🥰
melike_165 @Quen_14 ben biraz turşuyu çok yiyorum o dokunuyor herhalde bilmiyorum şu an herşeyi düşünüyorum 😅
melike_165 @Elisa0110 daha yeni görüyorum canım kusura bakma ne yaptıysam geçmedi büyük ihtimalle sinüsler tıkalı
ulkusblog melike_165 kaynamış su buharına da durabilirsin. Gözü, burnu acayip açıyor ve sıcak çok iyi geliyor göze
Admsarzu melike_165 o haftalarda normal bende de olmuştu ağrı kesici verdiyse doktorunuz için onu karanlık bir odada uyuyon ensenize ve başınıza buz uygulayın ben öyle sakinliyordum bende normalde migren var hamilelikte ekstra zorluyor
june88 Banada olmuştu hala bazı günler oluyor , sanırım sinüzitten benimki , kulağıma vuruyor kalp gibi zonkluyor kulağım., yakında eczane varsa oraya gidip ölçtürün tansiyonu. Ben Bol su içiyorum bide okyanus spreyi aldım o açıyor sanki
iclalbak melike_165 tansiyonun yükselmesi boyuna ağrı vurur arka enseden itibaren başa doğru ağrı varsa tansiyon yüksekliği
ulkusblog melike_165 kardeşim görme problemin var mı bilmiyorum ama bu benim hamilelikten önce de olurdu. Eğer ekrana çok baktıysam, parlak ışıklar varsa başım ağrır ve gözüme, çene kemiklerime vurur. Ben o ağrının geleceğini hissettiğimde gözlük takarım hemen. Bende astigmat var. O bana iyi gelir. Karanlık ortam da öyle
smyrkc Benimde migren ve sinüzit var normalde sürekli baş ağrısı oluyor ama hamilelikte tansiyon çıktı ilaç kullancak kadar olmasada 13 ten aşağı inmiyor çıkınca gözüme vuruyor baş ağrısı şiddetleniyor anlıyorum ciktigini