Zeyno321 gunesimekardes 28.haftada yıkadım yerleştirdim 30.haftada bebeğin çantasını hazırladım önümüzdeki hafta 32.haftada kendi çantamda hazırlayacağım insallah iyi ki boyle yapmışım cunku suan yürüyemiyorum bile bi anda agirlastim
deryadeniz3 Şuan 30dayım dün kıyafetlerini yıkadım yarın ütüsünü yapıp çantaları da hazırlayacağım erkenden dursun köşede nolur nolmaz
atesvesu gunesimekardes 22+4 haftaligim 30 Aralık’ta ayrıntılı USG var cinsiyetine o zaman da baktırmak istiyorum net olsun alışverişini yaparım 30 haftalık olunca da yıkarım hazırlamaya başlarım diğer gebeliklerimde de bu hafta da başladım ne olur ne olmaz hazır olsun istedim zaten doğuma kadar da eksik olursa hallediyorum iyi oluyor yavaş yavaş
Kubra12355 gunesimekardes ben 32de hazırladım bir iki eksik haricinde herşey hazır odasında duzenledik yıkadık utuledik yerleştirdik aynı gün iyi oldu 🤣
sumeyyehmz gunesimekardes 32.haftada kıyafetleri yıkanıp ütülendi hastane cantamz hazr çünkü tek başımaym destek olck kimsem yok 2.gebeliğim çok agır geçti 34haftalk olmama ragmen bel agrımdan duramıyorum
gunesimekardes 32.haftadayim kendi eksiklerimi tamamlamadim cocugunkjler bjtti ama gidip alisveris yapmaya hevesm kalmadi. Kucuk kucuk o kadar kiyafeti yikayip utulemeyi de gozum kesmiyor yardim eden olsa keske cok buyudu gozumde😀