QueenBahar_ Bebeek_12 benim 3 üncü Gebeliğim İlk kızım 3 buçuk 2 inci kızım 2 yaşında Biz yaman koyacaz inşallah 😍 İsmi ile büyüsün oğluşun
Bebeek_12 QueenBahar_ bencede çok iyi canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin🤲🏻🌸
Symylldz QueenBahar_ Söylenilen her şeyi yaptım ikinci de spinal oldum sıkıntı yok kesi yine aynı yerden oluyor. İkinci sezeryan genel anlamda zor ilki hiç bir şeymiş geçiyor amacım korkutmak değil öyle de olsa böyle de olsa doğacağız.
Bebeek_12 Symylldz bende bugün ikinci sezaryenimi oldum spinal çok şükür çok rahat geçti benimde ilkine göre daha iyi gibi geldi bana
Pofidik123_ QueenBahar_ bende çarşamba günü doğuruyorum sezeryan olcam hem korkuyorum hem de heycanlanıyorum kavuşucaz diye sezeryan mı oldun sen nasıl geçiyo sürecin çok ağrın falan var mı
QueenBahar_ Pofidik123_ canım 2 inci sezeryanim ilkine göre daha kolay geçti tek başıma kimseden destek almadan bile kalkabiliyorm ağrım illaki var kolay bişey değil sonuçta ağrı kesiciler ile kesiliyor ağrım Çok güzel geçiyor benim darısı sizin bssinsiza ❤️
Pofidik123_ QueenBahar_ yarın 10.30 da saat verildi hastanedeyim hala tahlillerim falan yapıldı ay çok heycan bastı