Bebeek_12 QueenBahar_ anestezi doktoru baktı sonuçlara onayladı kadın doğumcuda salı günü sezaryene gün verdi
Symylldz QueenBahar_ Evet ilk doğumum da hiç birine gerek yok demişti doktorum ikinci doğumum da dediğiniz gibi şart şunu istiyorum bunu istiyorum dediler hep.
QueenBahar_ Symylldz yaptın mi peki İlkte spinal oldum hiç sorun yaşamadım yine spinal olmak istiyorum
Bebeek_12 QueenBahar_ ben burda okuyodumda inanamıyodum ama doğruymuş yani az kaldığı için uykularım bile bi tuhaf oldu heyecandan düşünmekten☺️
Symylldz QueenBahar_ Söylenilen her şeyi yaptım ikinci de spinal oldum sıkıntı yok kesi yine aynı yerden oluyor. İkinci sezeryan genel anlamda zor ilki hiç bir şeymiş geçiyor amacım korkutmak değil öyle de olsa böyle de olsa doğacağız.
Bebeek_12 QueenBahar_ evet canım belli Musab Emir olucak Allahın izniyle ikinci gebeliğim 11 yaşında bi oğlum var. Senin kaçıncı gebelik ismi belli mi? Benim şu son günlerde başladı bu uyku sorunu
QueenBahar_ Bebeek_12 benim 3 üncü Gebeliğim İlk kızım 3 buçuk 2 inci kızım 2 yaşında Biz yaman koyacaz inşallah 😍 İsmi ile büyüsün oğluşun