Gokturkmom_ Mehlika_ Danış mutlaka canım ilacı yeni kullanmamıştım bide 3.kutuya geçerken yaşadım bu durumu garip bi şekilde 🥲
321duru123 Mehlika_ canim aynisi bana da oldu leke yapti hep uyuzdan suphelendiler ama uyuz degil ailede hiç kimsede yok benden hariç beyaz sirke iyi geldi bana duştan sonra sık istersen iyi geliyor biraz yakıyor ama iyi geliyor
berensumeyye23 Bende 34+2 deyim iki gündür kaşıntı başladı ellerimde . Eşimde yok ama bende var daha önce uyuz geçirmiştim korkuyorum o yüzden acaba o mu diye gece bi tık artıyor gündüz pek yok . Bende nemlendirmekte buluyorum çareyi ama haftaya kontrolümde söyleyeceğim . Uyuz berbat bişey hele bebeğe bulaşırsa 🥺
Mehlika_ berensumeyye23 Allah korusun canım eşinde yoksa bence uyuz olma ihtimali.çok çok düşük . Ilık duş denedim bana iyi geldi hemen sonrasında nemlendir
Kitappsever_1 Mehlika_ ya benim ilk gebelikte 6 aylıkken başlamıştı geçen yıl şimdi 31+4 oldum 1 haftadır bende yine başladı 4 gün sonra randevumuz var ben kolestazdn şüpheleniyorum yine çünkü bizde genetik oluyor tm gribe yakalanıp iyileştim bide bu başladı
berensumeyye23 Mehlika_ evet hemen ışık duş alıp nemlendirici sürüp uyudum kaşıntım kesildi . Biraz riskli bir gebelik de yaşadığım için hiç dışarı çıkmıyorum uzun süredir inşallah uyuz falan değildir ya valla psikolojim kaldırmazzzz🙁
aboutbehis Mehlika_ Genlesen cilt bolgelerinde kasinti normal karsilanir, eger avuc iclerinizde ve ayak tabaninizda da baslarsa, gece ozellikle artis yapiyorsa, kizariklik baslarsa tekrarlayin kan testini.
Ay3850 Mehlika_ ilk gebeliğimde bende de olmuştu kaşıntı son haftalar ama vücudum çatladıgı içindi göğsüm karnım kasıklarım gerildiği için kaşıntın olabilir
Seyma190623 Mehlika_ 35+6 olduk benimde en çok karnımın en üst kısmı kaşınıyo büyük ihtimalle vucüt gerildikçe olan bir şey