serius Ay doktor bana obez dedi çok kilo almışım şeker tansiyon olabilirmiş vs vs korkuttu epey siz bu haftalara kadar kaç kilo aldınız
Bykessra serius 8 kg aldım 23 haftalığım. Kilolu bir olmadığım için saldım kendimi normalde yesemde almazdım hamilelikte alınıyormuş yoksa bence biraz fazla 8 kg
ebrutprkk serius 22 haftaya kadar 3 ila 3 buçuk arası aldım ama bebek haftasına göre uyumlu gidiyor herhangi bir sorun yok
Es07 22 haftaya kadar 3,4 kg almıştım sanırım Bizim değil bebeğin kilo alması gerekiyor İç hastalıklarına yönlendirmedi mi sizi? Şeker ve tansiyon çok önemli gebelikte
serius Es07 yaa gideyim gideyim de benim en büyük meselem midem. Ne kadar az da yesem bı bardak çay bile içsem uyku yapiyo . Üzerine uyuduğum için yedigim içtiğim vücuda yağ oluyo :(
Merve-metin serius 22.haftalık hamileyken 9 kg almıştım suyumda fazla olunca dr bana karbonhidrat diyeti verdi 1 ay içerisinde normale dönmüştü doğuma +17 kg ile girdim 🤣🤣 1 ay diyet yapmasaydım sanırım 25 kg alırdım diye düşünüyorum
ArelinAnnesi1 serius o ne biçim doktor yaa bende 1o kg aldım napalım yani herkesin bünyesi bir değil yesemde alıyorum yemesemde
serius ArelinAnnesi1 korkuttu valla ay şeker olursun tansiyon çıkar bilmem ne hemen diyet başla falan
Havin49_ cadii benimde ikiz 28 haftalık beş kilo aldım bebekler iki kilo zaten suyu fln ben kendim 1-2 kg tek almışım