seher23_ Kizlar 27+3 um. Bugün tuvalette kanama oldu büyük tuvaletten sonra uzandım bebek hareketleri vardı ama kanama az az geliyordu. Şuan bebek hareketleri gayet var ama ayağı kalkınca sanki kasılma oluyor sancım ağrım felan Yok napim korkmaliyim 🥺
betul3801 seher23_ büyük ihtimal sanada yatış verırler yanında bi çanta hazırla iç çamasırı gecelik yanında bulunsun
Fatmanur_0416 seher23_ bence hastaneye git ben 23 haftalıkken uyumaya gittiğimde regl olmuşum gibi kanama yaşadım sonrasında sancılar ve kasılmalar başladı hemen doktora gittim ilaç verdiler 2 hafta istirahat et dediler erken doğum riski vardı çok şükür şuan iyi sende acile hemen görün derim
seher23_ GencbirAnne_1 yok gitmedim daha Bebek hareketleri olunca biraz zorlandım wc de ondandır diyorum ama bı sıkıntı yaşatmaz insllah ne bilim.
seher23_ Minikkkk_0 eşim gelene kadar beklim kanama olursa gidim. 17 haftalikken olmuştu sürekli ama bı sıkıntı yoktu kese aşağıda diye Küçük bı zorlanmada olur dedi doktor
GencbirAnne_1 seher23_ İhmal etme canım git direkt hastaneye doktorlar bile en ufak kanamada gelin diyor Allah korusun
betul3801 seher23_ aşkm hastaneye gitmeni öneririm ben 28+2 deyım suyu az dı 7 gün hastanede yattım dün taburcu oldum kanama nedenı ıle gelen birçok hasta vardı kanamayı durduruyorlar bebegın cigerleri gelısmesı için iğne vuruyorlar erken doğum riskine karşı
gokceaytekin Muhakkak kadın doğum acile başvurun. 2. ve 3. trimester da her kanamada hastaneye gel dedi doktorum.
seher23_ GencbirAnne_1 gittim geldim şuan ewdeyim üsten muayene Alttan muayene yapıldı bebek iyiydi kanama gözükmedi ama neden kanama olduğunu söylemedi sadede bi sıkıntı yok dedi nstye bağladı ordada iyidi sancı felan cikmadi geldim ne bilim karnında biraz sertlik var ama sancı yok anlamadim kanama da durdu