Yank Sevgidendi selamlar son hamiskolar benim de 36+1 kilosu 3360 gr normL istiyordum ama baş cevresi 39+1 ölçuldu sezeryan olabilir dendi sezeryan olacaksa 38de faln dogurmak istiyorum zaten bebiskonun kilosu da baya iri masallah. Ama normal olma ihtimali varsa ve saglikli olacaksa tabi normal istiyorum
Yank Boysmom2 ayy benim de ayni yarim saate bir donuyorum ve cok acayip sesler geliyor belimden. Insallah sikintisiz dogururuz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz
Aysenurkeser Meryem-7927 benimde 2 hafta önden gidiyor doktorunuz hangi haftayı baz alıyor bana sadece iki hafta sonra gel bakalım dedi aniden doğuma vs alır diye korkuyorumda
Meryem-7927 Aysenurkeser tabiki adet tarihine bakıyor 35+4 ona göre aliriz dedi 38 de de sezeryan olacağım
hilaltaskinn Sevgidendi Yön değiştirirken sancıdan uyanıyorum . Gece lavaboya zor gidiyorum ağrıdan sonrasında biraz rahatlıyor ama geçmiyor 1 kere uyanınca bir daha zor uyuyorum sancıdan. Nst ye 30 larda girdim yeni değil 10 gün sonra randevum var muhtemelen nstye gönderir beni de
Sevgidendi hilaltaskinn artik her geldiginde nst gireceksin dedi bana doktor, dogumla ilgili en net bilgiyi nstde goruyoruz dedi
alonnn Bende 35 oldum tam bugün ama bebeğim maşallah fıldır fıldır henüz kanala oturmadı normal istiyorum ama bi hafta içinde oturmazsa şans çok düşer sezeryanla alırım dedi dr böyle bişey yaşayan var mı
Sevgidendi alonnn bas aşagi mi donmedi acaba? Bana doktor kanala oturmak ile ilgili bir sey demedi , sadece bas asagi dogum pozisyonunda oldugunu soyledi
Zeynepfasulye Sevgidendi bede saat 12yi geçtigine göre artık tam 35 haftalıgım 33+5ken gittigimde 2150 gram demişti ocagın ilk haftası gidicem bi daha ne kadar olur bilmiyorum kilosu dogumla ilgilide bişey demedi hiç doktorum özele gidiyorum benimde ilk gebeligim herşeyi düşünüyorum neyin nasıl geçicegini çok merak ediyorum
hile Meryem-7927 bende dün kontrole gttım 35+5 2924 du sıze doktor mu soyledı bana haftası ole tam uyumlu dedı önden gıdıyor vs demedı kafası bıraz büyük okadar hatta 3300 3400 bulabılır devam ederse dedı okadsr 38 dem sonra sezeryana alacak benide boy da 51 cm yaklaşmış dedı
Mizgin2020 Sevgidendi ben normal istiyorum doktorum demişti sezeryan olsa bile ben 38+3 te alırım. Herlde bebek anne karnında ne kadar gelisse o kadar iyi oldugu için bekliyorlar Cok takma canım herşey olacağına varır saglikla kucağımıza alırız inşallah hepimiz