mmuge Bat 29 Aralık. Göğüs hassasiyetim ve kas ağrım vardı artı med marka test yaptım Silik çizgi var gibi gerçi fotoğrafta çok net değil elimde daha net sabah ilk idrarlı yaptım bu arada testi sizce hamile miyim ????
mmuge Bir1kelebek evet ama dün gece yapmıştım hiçbir şey çıkmadı. Sabah ilk idrarda bunu gördüm. Yarın bir daha deneyeceğim
1_cocuk_annesi emoly10 bende ilk artımed kasetle farkettim sonra erken gebelik testi yaptım hemn göründü. Kanda 38 çıktı. Sizde gebesiniz büyük ihtimal 5 den yukarısı gebelik demek😇
yamrr_ars emoly10 teyzemin 1 hafta gecikmeyle beta 7 çıkmıştı çok yavaş yükseliyordu şu an 5 6 aylık hamile
1_cocuk_annesi emoly10 benden öyle bişiy istemedi doktor. Ama bu uygulamada gördüğüm kadarıyla herkes 2 günde bir gidip kan testi verip iki katına çıkıp çıkmadığını takip ediyolar. Ama ben bi kere verdim kan 38 çıktı. Aradan 10 gün geçti bugün tekrar gittim kese görünmedi tekrar 15 gün somra gelmemi istedi. Bende pek kan verme ve sürekli ultrasona gitme taraftarı değilim :)
yildiz93 2 günde bir bugün kan verdiğiniz yere gidip kan takibi yapmanız lazım iki katı artış olursa sağlıklı gebelik olarak değerlendirilir, hayırlısı olsun 🙏🏼