Saas Kızlar biz son 9a girdik☺️ aslında daha ne doğum şekli ne günü sadece tek hissettiğim artık bebeğime kavuşmaya hazırım ve çok heyecanlıyım😍sizde durumlar ne
Semanurry Saas benimde son 6 Gerçi ssvd olacak normal doğum olduğunda bazen 42 e kadar da bekliyorlarmış Bugün kontrolüm vardı 2 cm yakın açılma var dedi doktor
Saas Semanurry Tecrübeli anne olmak bence çok daha güzel benim ilk bebeğim olacak o yüzden biraz panik de var. Sağlıkla kolaylıkla bebişimiz kucağınıza alın inşallah ❤️❤️
Semanurry Aslan1 düzenli değil düzensiz sancılar var bazısı adet ağrısı gibi bazısı daha şiddetli ama düzensiz
Saas Iremsel_ Kızlar mı erken gelir diye duydunuz yoksa erkekler mi böyle bişey var mı bende onu çok merak ediyorum🤭 sağlıkla kolaylıkla olsun insallah her şey ❤️
Saas minikari Ayy sizin daha da yakın heyecan verici❤️sağlıkla kolaylıkla bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🥰🌸
Semanurry Saas evet tecrğbe güzel ama her doğumda farklı oluyor bende gelmedikçe stres yapıyorum biraz Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımm
Iremsel_ Saas benim etrafımdaki herkes kız nazlı olur geç gelir derler genelde de hep 40 bulmuş hatta geçmiş etrafındakilerin bende merak ettiğim için sormuştum ama benim içimden hep 7 Ocak geçiyor 38+2 ye denk geliyor ben hep öyle hissediyorum niyeyse 🥳
minikari Iremsel_ bizim tarafta da herkes kız çocuğu erken gelir erkek 40 hafta 10 günü bulur derler ve hep te öyle oldu çevremde kız bebiş bekleyenler hep 37 38 en geç 39 da doğum yaptı ben yarın 40 olcam hala bekliyorum tabiki sağlıkla gelsinler kolaylıkla gelsinler 🩷💘