Havin49_ GencbirAnne_1 benim ilk oğlumda öyleydi ve gereksi kilo aldım şuan 28 haftalık olmama rağmen 5 kilo tek aldım dengeli ve sağlıklı beslenmek daha gğzel
GencbirAnne_1 Havin49_ Bende 6 kiloyla yola devam ediyorum zaten zayıftım o yüzden bi sakınca görmüyorum
ikiprensesannesi___ GencbirAnne_1 yemek dedin acıktım öf ama Allah’tan ki üşeniyorum yerimden kalkmaya
GencbirAnne_1 ikiprensesannesi___ Bende acıktım şimdi tekrar napsam yesem mi uyusam mı diye düşünüyorum😂
girlll GencbirAnne_1 28+5 haftalığım, 1 paket makarna yaptım kendime gelen cevapları şu an böyle okuyorum 😂😂😂
linammm_ girlll ya ciddimsin bu saatte rahatsız etmiyor mu ve bir paket makarnayı tek başına mı yiceksin🤣
Bu0 GencbirAnne_1 aman can boğazdan gelir demişler ben daha hiç kilo almadım bakalım inşallah böyle devam ederim
linammm_ GencbirAnne_1 bende acıkıyorum bir armut yiyorum yetmezse elma süt muz ama yemek yemiyorum yedim mi sığamıyorum hiçbiryere kefirde bastırıyor açlığı
GencbirAnne_1 linammm_ Muz midemi yakıyor nedense yiyemiyorum kefiride bi kere içtim beğenmedim tadını 🤷♀️
girlll linammm_ evet öyle bir iştahım açık ki ağzım boş durmuyor yediğim halde tam anlamıyla doymuş hissetmiyorum 🥹
Havin49_ GencbirAnne_1 gerçekler malesef Cnm ama çok şükğr bu gebelikte dikkat ediyorum kilo almadım benekler ikisi 2 kilo zaten ben de 5 kilo almışım törel e baktın mı 3 kilo tek almışım
GencbirAnne_1 Havin49_ Çok iyi valla 3 kilo bide ikiz sağlıkla gelsinler inşallah rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canm
Havin49_ GencbirAnne_1 amin Cnm bnm Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰
Deleted33000 GencbirAnne_1 hahahaha kız ye ye hamileyken bebeğe şifa olsun da dogurunca görürsün anyayi kimyayı😂😂