bluemom24 nurhayatemre aynen aynen içim rahat etmeyerek ayda 1 falan yedim 33. Haftaya geldik bakalıım sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize inşallah :))
Bu0 nurhayatemre inşallah gülüm önemli olan abartmadan yemek ben ilk oğlumda hiçbirşey yemezdim aman birşey olur filan diye ama bunda yiyorum arada bir napim canım istiyor🥰
Bu0 nurhayatemre valla bilmiyorum geçen gittik ayaklarıyla kapatmıştı göstermedi pazartesi tekrardan gıdecem canım
Bu0 nurhayatemre inşallah gülüm allah razı olsun seninde öyle gönlünde ne varsa o olur inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde
Havin49_ nurhayatemre şuan ikinci gebelik yüne yiyorum ama yeme alışkanlığım değiştiği için günde toplasan bir ekmek yemiyorum
Fuunndaaa nurhayatemre paketli değildi kasap sucuğu yada bildiğiniz yerden yapılma varsa sürekli de tüketebilirsiniz biz yaptırıyoruz tanıdık birine o yüzden ben devamlı tüketiyorum sonuçta paketi girmiş ürün olmuyor
Perla_ nurhayatemre Bak vallahi bende unutmuşum sen yazınca dank etti ilk gebeliğimde çok nadir tüketirdim canım çekince dün de tost yaptım sucukla unutmuşum ki 😂😂
nurhayatemre Perla_ Bugün kontrolümüz vardı gitmişken sordum doktoruma çok abartmamak şartıyla bildiğin yerden alınan sucuğu tüketebilirsin ama salam önermiyorum dedi.
Perla_ nurhayatemre evet evet ilk hamileliğimde bana da böyle demişti salam sosis onlar kesinlikle yasakladı ama işte hamileyiz canımız çekiyor o zaman mecbur kaçamak yapıyordum çok nadir
sevacano nurhayatemre yok canim olmaz ama yediğin de güvenilir olmasi için kasap suçuk ye daha iyi marketlerdeki iyi değil içeriğin