cansu2306 Es07 sarji bittimi gec doluyor bir kere süpüruyor sizinkide ağır mi calisiyo yavasmi hakeret ediyor
edaysima60 Bende dreame d20 ultra var ben çok memnunum halılarda paspası kaldırıyor birde benim halılarm püsküllü öyle dolaşma falanda yapmıyo temizlemesi flanda çok güzel tavsiye ederim
Es07 cansu2306 şarjı bitmiyor,komple evi süpürüyor batarya değiştirin işyerseniz sizin problemli gibi anladım batarya
2bebelihayattttt Hayriyebugra5 xiaomi s10+ kullanıyorum iki senedir gayet memnunum paspas özelliği de var
Es07 cansu2306 ben 1 yıl oldu tüm evi süpürse %50 düşüyor 120 metrekare evim Siz bir servise gönderin bence Batarya değişimi falan yapılabilir
sendekimsinnn Es07 benimki %90 şarzla 50-55 metrekareyi süpürüp siliyo en başımdan beri böyle 5 aydır aldım bende bana normal gelmişti şimdi sizşnkini görünce acaba bataryadamı sıkıntı var benimkinin markası ecovacs
Es07 sendekimsinnn farklı markaları bilmiyorum Ben 1 yıldır kullanıyorum 55 metrekare benim sadece salonumdur neredeyse Hergün süpürüyor en az 2 kez Dediğim gibi tüm evi x2 veya x3 kez süpür yapsam bile %50 altına düşmüyor henüz
sendekimsinnn Es07 işte ben her kullandıgımda silme +süpürme yapıyorum acaba o yüzdenmi böyle oluyo bide benim evde halım çok küçğk evin heryeri açıkta o yğzdende silmede çok şarz yiyor galiba