sudekaplan Bade088 görümce görümce olsa zaten para istemez yabancıya da güven olmuyor ama bi ses cihazı ya da kamera alırsanız içiniz çok rahat olur yarın bir gün lafını yaparlar o yüzden bakıcı en iyisi
gunesimekardes Bade088 calisan anne olarak cocuguma 1 yil bakici.aramjs en sonunda annemin oldugu sehre tasinmis brsi olarak arkadas cevremden gordukllerimi aktarayim. Eger bakici komsuysa kendi evinde bakiyorsa ala. Tabi orda da kamera yok guvenmis olmaniz lazim. Eve gelen bakici da bi.gun gec gelir ise yetisemezsinz bi gun izjn ister isten izin alamazsiniz. Bazi bakicilar daha iyi is bulir haber bile veremeden ertesi.gun gelmez. Bakici evde ne yiyecek ne icecek ayri dert. Bakici basli basina dert. Gorumceniz mecburen yatili kalacak baksa sehirden geldigi icin. Boyle soz dinleyen uysal birisuyse ortalik karistiran tupte birisi degilse gorumxeniz baksin bakiciya 2 vereceginize ona 3 verin hatta. Halalar teyzeler yegenine cok duskun olur. Ama gelip huzur kaciracak cinsten biriyse baska bir cozum bulmayi deneyin. Bakici bulmak cok zor ve psikolojik acidan cok yipratici bir surec. Bir de gorumcenizin yatili kalmasina sizin evde.yiyip.icmesine takilmayin. Asgari ucret 4 binken normal bakici 4 5 bin civari isterken yatili kalan bakici 7 bin tl istiyordu. + sigorta tabi. Yani ayni odemeyi yabanci olup yapinca goze batmiyor ama akraba olinca bizim evde yiyip icip kaliyor mantiguna donuyor. O da sacma. Sonucta.bi genc kiz duzenini sehrini szin icin degistirecek ve guvenle cocuguniza bakacak. Siz burda gorumcenizin soz dinleyen birisi mi agir kanli mi tez canli mi galesiz mi yegenine duskun mu ona odaklanin. Zaten cikacak paranin gorumcebize gidecek olmasina degil..bence
Bade088 gunesimekardes onu konusacam yani disiplinli biri değilse olmaz zaten hemen işe baslamicam iyise baslicam baktım beğenmedim başka bir tame arastiririm kimseden hayır yok kendi annemde kötü biri lohusalogomda neler cektim
gunesimekardes Bade088 konusulanla yasanilan ayni olmuyor. Bizim alt komsu vardi tek yasayan bir teyze bahcede benim kizi gorunce olup bitiyor. Bakicilik konusunu konustuk kadin cok mutlu oldu ben de cok sevndim sonucta kuzimi cok seviyor her gyn bahcede ilgileniyor vs. O esnada kizim 7 aylikti. 8 aylik olunca jse donecegim. Alt katta dusun gec kalsa ben birakirim. Bi gun kahvaltiya cagirdim. Kizim da koltuklara filan tutumarak yurumeye basladi yeni yeni. Yeni ogrendigi birsey olmasinjn hevesiyle yerinde durmuyor. Bakti bakti dedi ayyy bu cok hareketli ben bunun pesinde kosamam aksama kadar yetisemem ben buna. Bahcede kucakta bebek arabasjnda duran cocuk evde de ayni duruyor saniyormus😀 Bir arkadasim evden calisiyordu bakiciyla hersye8 konustu hatta col da iyi maasa baslattu kiz 2 hafta sonra haber bile vermeden eve gelmedi. Arkadasim bjr sure kaynanasinda kalmak zorinda kaldi ise devam edebilmek icin. Ayni site icinde komsularinizi filan gozden gecirin. Ozellikle cocuklu komsu varsa o fazla gezip tozamaz surekli izin istemez cocuyu oldugu ivin tevrubeleri taze sizjn cocuk da onla oyalanir. Cocuklu komsularina bakicilik yaptiranlarin tecrubeleri daha iyi. Benim de gorumcemin kizi gelmek istedi kollwrini jiletle kesmis sigara iciyor filan nasil hayir diyecehim diye dusunurken esim ben ona hayatta cocuk emanet etmem sakin benden habersiz evet filan deme dedi. Duzgun birisi olsa ben gel derdim sehrimi isimi degistirmektense.
annekiz6141 Bade088 ya calismicaksiniz ya da görümceniz bakicak başka yapçak bişey yok 🥺 ben şahsen bilmiyorum ya bakiciya veremezdim versem bile kendi evimde baktirir ve heryere de kamera yerlestirirdim
Bade088 gamzee7 evet ki yatılı kalcak ama yatılı bakıcı gibi de bakmicak aksam gelip ben ilgilencem zaten çocukla beni mal yerine koyuyorlar
Bade088 sirius8 var ama illa biri bakacak bir zaman sonra birde ben ve eşim nobetli calisaniz 2 yaştan sonra nöbete geçiriyorlar beni
aboutbehis Ne kadar iyi olursam olayim ben yatili akrabaya baktirmazdim maalesef. Evimde isten geldikten sonra cekirdek ailemle rahat olmak isterim. ☺️ Bakici icinde guvenilen bir ortam yaratilir illa ki, bir sirket ya da tanidiklardan onay almis birisi. ☺️
Bade088 gunesimekardes valla bilmiyorum işte akrabalar da kavga çıkarıyor bir babam uyumlu ortama o da çocuk bakmayı bilmez🤦🏽♀️gorumcem geldi 1 ay önce anlattım yukarıda olay oldu annem desen lohusalikta neler oldu onunla kaynana desen umurunda değil zaten olsa daha küçük çocukları var bakamam demis öyle yani annemde yalvarmami istiyor surunmemi istiyor öyle biri hep kendi haklı her olayda
aboutbehis Bade088 Ay aman uzak dursun bence zehir olur hergununuz. Siz bir an once bakici avina cikin🧐
Bade088 gunesimekardes bize geldiği zaman içinde bazı günler ben akşam 8 ,9 gibi yatagimda uzanıyorum yoruluyorum eşim bana surat asiyor gelmiş erkenden yatıyorsun kardeşine ayıp oluyormuş vs kardeşi de bizden küçük ben mesela 3 günlüğüne abime gittim yengemi görmedim bile çalışıyordu eve gelsede hemen yatiyordu abime şikayet mi ettim hayır yani
Eymenveben Bade088 çevrenizden tanıdık referanslı birilerini bulabilirsiniz mesela “benim çocuğuma yıllarca baktı şimdi okula başladık veya ben işten çıktığım için yollarımızı ayırdık ama çok ilgili şefkatli biridir” diyecek insanlar ki güvenebilesiniz. Allah kolaylık versin 8 aylık bırakmak sizin için zaten en zorudur
ylnydgd Bade088 ben aileden birinin bakması taraftarı değilim ya. Aileden olunca hele ki eşinin ailesi şunu yapma böyle yap diyemeyeceksin. Sen şunu yedirme diyeceksin o yedirecek. Ama bakıcı senin kurallarına uyuyor. Ben sağlıkla gelirse inşallah işe döndüğümde kamera koyup odalara bakıcı alacağım.
Bade088 ylnydgd bencede öyle gibi o gün geldi 2 hafta durdu eşim meyve tabağı istedi ondan ertesi günü illa da sen hazirlican bize kardeşime beni rezil etme falan o mu sana bir şeyler dedi dedim ona o deme bilmem ne şaka gibi o gelince ev karisti
Bade088 ylnydgd 😂yani hala şaşırıyorum küçük bizden ve ona rezil oluyormuş ya Allah aşkına ne gorumceler var yengesi ne derse onu yapıyor afra tafra yapmıyor yani demekki benle iddialasmis ki böyle kavga çıkmış demis herhalde bugün ben hazırladım yarın o hazırlasın bilmem ne