Bade088 semosderler2 eksiği falan olur alırsın yani ona bir şey demiyorum zaten ama ayriyeten ticaret gibi para istiyor millet demis yukarıda onunda özel hayatı var zaten eksiği bir şey olursa aliriz ve bizde kalcakta ayriyeten para istemesi garip geldi
semosderler2 Bade088 aynen öyle eksiği olur alınır amenna da abisinin çocuğuna bakmayı bu şekilde ticarete dökmek çok saçma
tahamommy Bade088 biri yatılı da gelse gündüzcü de gelse para almalı zaten bu ister görümceniz olsun ister başkası, bence burda para dert değilde eşinizle aranızı bozdğundan şikayet etmişsiniz, görümceni sevmiyorsan anlaşamıyorsan gelmesin tabi ki ama geldim mi de para almasında sakınca yok
Bade088 tahamommy evet öyle maalesefte dedim acaba sırf kızım için katlansammi dedim sonra huzursuzluk olcak bakıcı mı düşünsem dedim
Bade088 namkol1 benim gorumceme rezil oluyormuş eşim öyle diyim sana kendinden küçük sırf o memnun olsun diye kullanır beni eşim yorumlarda anlattım olayi
Sevgidendi Bade088 evde 3. biri ile yaşamak o kadar zor ki, yatılı da olacagı için eşin ile özel hayatın kalmıyor, üstelik bu kişi akraba ise ne yazık ki ipler hızlı kopar, kesinlikle gündüzlü bakıcı olsun, anlaşıp eve kamera da koyarsınız içiniz rahat eder
daisy__ Görümcenizin huzur bozacak biri olduğu yukarda yazdıgnız yorumdan belli bence kendi başınıza bela almayın her insan bir değil uzun araştırma sonucu elbet güvenilir birini bulursunuz huzurunuz kaçmasın
Cicilininkini Bade088 her bakıcı aynı sekilde olmaz evet haberlerde cevremizde görüyoruz siddet gösteriyırlar cocuga ama tanıdıgınız biri olabilir bakabilir yani komsulardan cevreden akrabadansa daha iyi olur diye düşünüyorum bide yani görümce nasıl kendi yegenine parayla bakabiliyo inanamıyorum
gamzee7 Bade088 erkek kardeşinin evinde yiyecek içecek konaklayacak çocuğuna da para ile bakacak bence hiç gelmesin referans sahibi bir bakıcı ayarlayın arayın memnuniyetlerini sorun bir de kamera tamamdır en azından akşam evine gider eşinizle bebeğinizle baş başa geçireceğiniz vakitleriniz olur
Bade088 gamzee7 evet ki yatılı kalcak ama yatılı bakıcı gibi de bakmicak aksam gelip ben ilgilencem zaten çocukla beni mal yerine koyuyorlar
annekiz6141 Bade088 aynen öyle mantıkli valla.. Bence anne gibi kimse Bakamaz benim iş surecim vardı annem memleketteydi kaynanam baktı 1 hafta kızım evden kaçıyordu ya da saklanıyordu bide altına işiyordu hep bende işi bırakmak zorunda kaldım 🥺
Adada Bade088 gümlük tutarsınız. Ben ailemden çok çektiğim için yakın akraba olayına da sıcak bakmadım tabi herkes farklı. Akraba ile iş yapılmaz sadece. Bir gün bir birinizi kırarsınız bu daha kötü en azından yabancı birine rajatlıkla derdinizi anlatabilirsiniz yani para veriyorum karşılığını beklerim misali. Ben öğrenciyken 8 yıl çalıştım hem okudum hem bakıcılık yaptım hangi ev sahibine sorsam o akrabam böyle yaptı lu akrabam böyle yaptı oldu. Yaşanmışlık var. O nedenle ben de bir çalışan anne olarak 6.aydan sonra bakıcı olayını düşünüyorum yoks işin içinden çıkamam
sirius8 Bade088 valla eğer anlaşıyorsanız kendisiyle . Gelsin yakınınız baksın ama çocuk tecrübesi olmayan genç kızsa bi anne gibi bakamaz , zor gelir. Kaynana veya anne gelse tecrübeli bakar ama çocuğu olmayan biri aynı hisle bakamaz bence . Çocuğunuz da küçük güvenip herkese de emanet edemezsiniz işe başlamayı geciktirme durumu var mı
Bade088 sirius8 var ama illa biri bakacak bir zaman sonra birde ben ve eşim nobetli calisaniz 2 yaştan sonra nöbete geçiriyorlar beni