Btl0101 nurmom_ merhaba 35 hafta olduk nasip olursa süsletmeyi düşünüyorum daha önce yaptırdığım biriyle anlaştım 🥰 5250 tl 🌸
kadertuna0 Btl0101 merhaba organizasyoncunun sayfası veya numarası varmı acaba iletişime geçmek isterim
yelizabeth Bende oda süslemesine özeniyorum ama organizasyonlar çok pahalı değmez. Şu an kendim bakıyorum şişlere ama kararsızım ne yaparım nasıl yaparımm. Balonları helyumle sisirecek yer bulmakta sıkıntı, o olmazsa balonlar da uçmuyor bilemedim 🥲🫠
duygumfoca nurmom_ süsleme yapmayacağım sadece kapı süsü olur hastane ufak bir süsleme kendi yapıyormuş odada balon lohusa şerbeti vs ama kapı önünde gösterişli süsleme istemiyorum bebeği yoğun bakımda olan var küvezde olan var bebeğini kaybeden anneler var 😢 11 şubatta 9. Ayda bebeğimi kaybettim yoğun bakımda 15 saat yenidoğan katında 2 gün kaldım ne çektiğimizi bir ben bir de Allah biliyor 😞
Fuunndaaa duygumfoca bende sizinle aynı düşünüyorum bir önceki hamililgimde 30.haftalıkken ölü doğum yaptım 4. Gün odada suni sancı çektim etrafta süslemeler kutlamalar gülüp eğlenme sesleri zaten kötü olan psikolojimi dahada etkiledi, sevincimi de üzüntümü de kendi daha sakin yaşamayı düşünüyorum o yüzden kadın doğum katında sadece sağlıklı doğum yapan anneler olmuyor bunun başıma gelmese belki bilincinde olmazdım ama şu an farkındayım ve gereksiz buluyorum
Lutfiye_eren nurmom_ Kalbinden ne geçiyorsa onu yap ❤ Sonradan ya keşke şunu da yapsaydım deme. Malzemeleri uygun alıp kendin de odada süsleyebilirsin balon zincirleri de pahalı değil
nurmom_ Lutfiye_eren Evet ama ben şu arkada pano gibi olandan istiyorum adını bilmiyorum🤭Diğer malzemeleri buldum ama o olmayınca boş geliyor sanki bilemedim
carolina07 nurmom_ ikisini de yapmicam gerek duymuyorum. Ona harcayacağım parayı çocuğumun ihtiyacına harcarım. Zaten 1 ya da 2 gece kalıcam ve hastaneye çok gelen de olmaz. Ebelere hemşirelere bahşiş dışında tatlı dağıtmak mantıklı.
seymosss_ nurmom_ yani oda süsleme konusunu bilmiyorum ama en azından hastaneye gelenlere hediyelik vs. Hazırlayıp küçük tepside gelenler alabilir
kizmizimavi nurmom_ ilk bebegimde suslememistim ikincisinde de suslemeyecegim, kapıya isimlik yaptıracağım yalnızca
Karahisari Ben ilkinde yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım güzel görünüyor ama gene de gereksiz buluyorum.. zaten ilk doğumumda bebeğimi yanıma bile alamadım küvözdeydi gece de il merkezine yoğunbakıma sevk edildi. Ben de sabah olur olmaz taburcu olup arkasından gittim. Onları yaşayınca ne cesaret süslenebiliyor dedim kendi kendime.. ya ben de süslemiş hazırlanmış olsaydım nolcaktı?
bedia_brt nurmom_ Oda süslemek yerine Bebeğiniz evimizdeki odasına akıcı olarak güzellikler katarsanız daha güzel olur sanki şahsen öyle yapacağım..”🫶🏻👼🦋
ranakzrn2 nurmom_ yapanlara özenenlere tabiki saygi duyuyorum ama bana sacma geliyor bu oda süsleme isi ben isvicredeyim bu 2.dogumum olucak dogum yapacagim hastane baba disinda hicbir ziyaretci kabul etmiyor buda beni cok rahatlatiyor o yüzdende gerek duymuyorum süslemeye
Vesoes Ben kendimce bir şeyler yapmak istedim böyle oldu ortaya da çikolatası gelecek hastane öncesi evde prova yapmıştım :) 
iyiliktozu Vesoes ayy çok güzel olmuş. Şerbet sunumu yapmak ben de istiyorum aslında ama sadece refakatçim ve ben olacağım yapmalı mıyım bilmiyorum.🥹 Gelenim olmayacak.
Irem-61 nurmom_ marangoz dan ince tahta kestirip yapabilirsin 300 tl e kesiyorlar belki daha ucuzdur bile Yada 750 tl ye ayaklı pano satıyorlar