ikicocuklubiranne Zelnuray bende aynı durumdayım ergenlikte bu kadar sivilce çıkarmadım yüzüm kırmızı kırmızı geziyorum. Doktoruma sordum olacak şeyler dedi bünyeye bağlı olarak beşlide 9 ay boyunca bile çıkabilir dedi şuan alışma aşamasındayım mutsuz olsamda 🤷🏼♀️
Zelnuray ikicocuklubiranne ben alışamıyorum 😡 yüzüme bakıp bakıp ağlıyorum eşim beğenmicek diye korkuyorum 🤦🏼♀️😔
NazliBlt Zelnuray kesinlikle ben doğumdan sonra geçeceğini biliyordum ama bu kadar hızlı değil yani aynaya baktım inanamadım hepsi boşaymış dedim bütün sıkıntılar boşunaymış inşallah annelik güzelliğinize güzellik katar hiç bir kozmetik ürün kullanmazsınız 🙏 ben belki makyaj yaparım diye bi kaç makyaj malzemesi almıştım doğum için ama 15 gün oldu doğum yapalı makyaj yapmak istemiyorum inanın lohusalık güzelliği buymuş diyorum ❤️
Zelnuray NazliBlt ay maşallah anlatmayın böylede nazar değdirirsiniz ya temmuzda doğumum var inşallah güzel günlerde bende geçiririm 🙏🏻❤️🤩
Haticealasahin Zelnuray gecer gecer dogumdan sonra ayaga kalkip aynaya baktigimda o lekeli sivilceli surattan eser yoktu bembeyaz ve sislerim inmis ben bile sok oldum 😂
Kezya Zelnuray kızın mı olacak🥰 annesinin güzelliğini alıyordur takma boşver canım. Bende 10+5 deyim aynı durum bendese var ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda 🤰🏻
mer Benimde kizim olacak ama cok sukur benim oyle bi sikintim yok sadece kafamda sirke bitle ugrasiyorum napcam blmiyrm
NazliBlt Zelnuray inşallah canım benim inşallah Rabbim tüm annelerimize lohusa güzelliği yavrusuyla birlikte nasip etsin 🤲🏻❤️
Smiley87 Zelnuray canım merak etme hamilelikten sonra geçiyor , kızıma hamileyken ben de öyle olmuştum , şimdi oğluşuma hamileyim hiç yoo sivilcem , ben de kız çirkinleştirir tuttu valla 😁
Smiley87 Zelnuray normal Doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum canım ya 🤔 bildiğim kadarıyla hamilelik hormonlarıyla ilgili