Zelnuray Kızlar 21 +5 günlük hamileyim ama yüzümde o kadar çok sivilce var ki anlatamam 😞 başka hamilele bakıyorum bebek gibi yüzleri bende isa sivilceden başka bir şey yok
Veranur Zelnuray benimde aynı sekilde 😔 herkes güzellesr bn cirkinlesenlerdenm:) cinsiyeti ne bebegnzn
Hulya57 Zelnuray 22 haftalık olduk bendede aynı sorun var sivilceler lekeler benimde erkek çirkinleştim sanki 😂😂
Zelnuray Veranur aynı bende çirkinlikte cadıyı geçtim 😂😂 erkek canım Erkek bebesi anneyi güzelleştirir derler ama
CnsyeniHamile Zelnuray Veranur Hulya57 Arkadaşlar halk arasındaki söylentilerden farkı olarak erkek bebek çirkinleştirir çünkü testesteron hormonu salgılar oda kadınlarda olmadıgı Çirkinleşir derler kız bebekte ise östrojen salgılar oda kadında da bulunan bi hormon etkileri arasında cildi tazelemekte var yanlışım varsa affola 😊🙏
seyma281015 Zelnuray benim bebeğimde erkek ama ben çok sivilcelendim çirkinleştim. Kızımda güzelleşmiştim 😄
Zelnuray Fison hayatım stres bacım kafaya çok takıyom maddi olarak ne olacak yetiştire bilcekmiyiz eşimin tarafından destek yok hiç hep kendi tarafım ama benim anam babam nereye kadar 😞😞
Fison Zelnuray gelen rızkıyla gelir sen sıkılma Allah yardım eder ben 4 ye hamileyim öyle böyle geçinmeye çalışıyoruz sıkıntı etme dua et bol bol Rabbim yar ve yardımcımız olsun
arslansedaa Zelnuray benim de erkek bebek 🤦🏻♀️Herkes erkekte güzelleşiyorsun diyorlar hicte bile ben çirkinleştim çil lekeleri çıktı 😫
Zelnuray arslansedaa aynen aynen ben zaten çilliydim bide buna sivilce ekle mayon tarlası bastığın yer patlıyo 😂😂
Erba Zelnuray benim tanıdığımda da aynısı oldu çok fazlalaşmaya başladı ama bunlar oluyor hele ki kız çocuklarında daha çok olur kız annenin güzelliği alır derler ama doğumdan sonra gördüm bir tane bile iz kalmamıştı korkma seninde öyledir geçer
Zelnuray Erba erkek cinsiyetimiz canım Kuzenim iki bebeside erkek gavur kız güzelleştikce güzelleşti benn cadıdan beter oldum 😁😁