dalyaluna35 yesimcsn ben de ilk gebeligimde yapmamıştım ama kurtaj olali 6 ay oldu dongum cok düzensiz o yuzden ovulasyon testi ile gidiyorum birkac aydır, bakalim umarim bu ay tutar tutmazsa 7. Adet dongusu oluyor doktora gidicem yeniden 🥲
mutl dalyaluna35 valla bi boş bi dolu gidiyoruz bugün çok yürüdüm sağ kasığımda inanılmaz ağrısı var şuan ama bilmiyorum bakalım
dalyaluna35 mutl hadi bakalim biz de 1 dolu 1 bos gidiyoruz bugun testi görünce değerlendirsem mi bilemedim normalde yarin degetlendirecektik olmazsa bi sabah bi aksam degetlendireyim diyorum inanılmaz akintim var benim de 3 kez ic çamaşırı değiştirdim bugun
dalyaluna35 dalyaluna35 ay kizlar ben bugünü değerlendirmeye karar verdim esim simdi evde yok geceye doğru degerlendiririm riske atmak istemedim bisi olmaz herhalde sperm kalitesi acisindan 🫠
bebistakibi Lavin08 evet canım bekleyelim bakalım beraber yine belirti vs hissederseniz yazın da bizde dikkat edelim
hou dalyaluna35 aşko bence bugün pik riske atma silikleşince yumurta ömrü 12 24 saat diyorlar o zaman aralığını bilemiyoruz ya gece silikleşirse bugün yarın değerlendir riske atma🙃
hou @dalyaluna35 @Lavin08 kızlar ya konuşmaları tam takip edemedim ben dün test yapmadım daha değerlendirmeyede başlamadım sadece perşembe test yapmıştım ya daha pike 2 gün falan var gibiydi demin test yaptım ama afedersiniz idrarımda bşr garipti c bile tam koyu çıkmadı ama t silikti ya aşırı moralim bozuldu dün pik mi oldu acaba kaçırdım mı yine de bugün yarın salı değerlendirsem mi bilemedim ya stres oldum 🥹🥹
dalyaluna35 hou kuzum sen bugun değerlendir bence riske atma belki çatlamıştır yarin test yap yeniden bakalim ne olacak
Lavin08 hou belki lh dalgalanmasi olmustur bacim dur bakalim hemen umutsuzluğa kapilma yarinda bi yap ona gore yorumlariz kuzum
dalyaluna35 hou kuzum keşke testleri yapmaya baslasaydin hemen olumsuz düşünme belki idrarin yetersiz gelmiştir yarin bi daha yap bakalım belki daha pik olmamıştır
hou dalyaluna35 aşko işte cuma yaptım ilkini daha silikti ama çok değil pike 2 3 gün var gibiydi dün misafirim vardı sonra ben evden çıktım çok geç geldim o saatte yapamazdım değerlendiremedim de bugün yaptım tekrar daha silşkti acaba dedim dün pik oldu ben mi kaçırdım. Bugün değerlendirdim yarın koyulaşma olursa demek daha pik değil daha da silikleşirse artık kaçtı bu ay 🙄🥹
dalyaluna35 hou bacim hayırlısıyla olsun eger kaçırdıysan demek ki bu ay hayirli degilmis… bugun yapınca haber et insallah kaçırmışsındır dualarım seninle 🙏❤️
hou Lavin08 belki canım çünkü sanmıyorum birden 10. Günde o kadar pik olup hemen silikleşsin ama kadın vücudu belli de olmaz tabi 🤣🤣 bugün okul çıkışı yaparım yine koyulaşma varsa daha pik değildir bakacaz🙏