bsbsbsbs Lavin08 dünün testine göre bugün alttaki yaptığım daha açık geldi bana göre böyle olması normal mi? Bugün 13. Günüm
dalyaluna35 bebistakibi evet kuzum stresli bir donem aslinda bu yuzden çoğu doktor adet bitiminden adete kadar 1 dolu 1 bos oneriyor ovulasyon testleri strese sokuyor diye, Bizler sabırsızız😁
isimsizzz1 dalyaluna35 yumurtlamayı takip ettik dün işte çatlama olduktan sonra birliktelik oldu bakalımmm daha çok yeni dpo 2 olcak yarın
isimsizzz1 dalyaluna35 inşallah bakalım kızım 1.5 yaşında ikinci ne zaman gelicek bakalım geçen ay denedik olmadı bu ay beklemedeyiz artık
isimsizzz1 mutl pik yumurtladığın gün gebelik testi gibi ovulasyon testinin pozitif çıkması batta beklenen adet tarih
dalyaluna35 mutl pik yumurtlama doneminin en yuksek oldugu gun yani yumurtanın mm olarak en buyuk ve catlamaya yakin oldugu gun, bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi
mutl dalyaluna35 ay çok teşekkür ederim aslında bir oğlum var ama ona beklemediğim bi anda hamile kalmıştım o yüzden bu terimleri bilmiyordum
dalyaluna35 bsbsbsbs kuzum eger son 2 saatte sivi aldıysan yeteri kadar idrarini tutmadıysan etkileyebilir daha pike var demek ki
bebistakibi Lavin08 canım az önce test yaptım silik baya . Çatladı muhtemelen hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
dalyaluna35 kizlar normalde takvimde yarin gosteriyor yumurtlama, simdi sizce pik mıdır yoksa yarin daha da koyu olur mu? Dun 2 kere degerlendirdik o yuzden bugun bos yarin 1 kere daha diye planlamıştım ust uste cok olmasin diye. Yarin sabah ve aksam olarak mi degerlendirsem acaba riske atmamak icin @Lavin08 @hou @Deletedmom_787 @bebistakibi
dalyaluna35 dalyaluna35 ay kizlar ben bugünü değerlendirmeye karar verdim esim simdi evde yok geceye doğru degerlendiririm riske atmak istemedim bisi olmaz herhalde sperm kalitesi acisindan 🫠
hou dalyaluna35 aşko bence bugün pik riske atma silikleşince yumurta ömrü 12 24 saat diyorlar o zaman aralığını bilemiyoruz ya gece silikleşirse bugün yarın değerlendir riske atma🙃