hou Melooom0203 çatlamadan sonraki günler için kullanıyoruz yani yumurtlamadan sonraki gün dpo1 oluyor🙃
hou Melooom0203 çatlamadan sonraki günler için kullanıyoruz yani yumurtlamadan sonraki gün dpo1 oluyor🙃
Nermin7 dalyaluna35 benim de 20 Ocak beraber bu postta bekleyeliiim🌷 ilk defa bu ay ovulasyona göre hareket ettim 11. Günde pik oldu o gün ve iki gün öncesini değerlendirdim sonraki günleri saldım ben de beklemedeyim daha 2 hafta var 🥹
bebistakibi dalyaluna35 erken gebelik test yaptım şimdi canım negatif 🥲 Size başarılar diliyorum tüm kalbimle güzel haberlerinizi bekliyorum 🤭♥️
eyoplk Dün gece bir iki gibi tam uykuya dalmak üzereyken mide bulantısıyla yataktan fırladım yattığım yerde bayılcam sandım başım öyle döndü dayanamadım bu sabah test yaptım ihtimal şuan için ne kadar azda olsa bu kadar belirti varsa çıkar belki dedim
dalyaluna35 eyoplk sanki gölge var gibi ama yansima veya kuruma da olabilir kuzum sen yarin sabah testi yenile belirginlesiyorsa vardir insallah vardir 🙏
hou eyoplk ben de bir gölge var gibi gördüm canın bat ne zaman bazen yansıma ya da kuruma da olabiliyor yarın tekrarla varsa zaten koyulaşmaya başlar git gide
eyoplk Ben çok pimpirikli tez canlı biriyim o yüzden kendime güvenmiyorum uyduruyorumdur diye düşünüyorum sizce bir gölge var mı yok mu
trp Dpo6 benimde dayanamadım dün test yaptım negatif tabiki zor bekliyorum ilk defa Ovülasyona göre hareket ettim ondan sanırım bu heyecan
bebistakibi dalyaluna35 bilemiyorum canım üzülmedim diyemem kısmet böyleymiş🫣 Sizden güzel haberler bekliyorum