eyoplk Söylemesi ayıp köfte yapıyordum Allahım o kıyma o kadar iğrenç koktu ki köfteyi yapana kadar canım çıktı eşim etten anlar ona sordum gayet normal kokuyor dedi ve bugünde mide bulantılarım gün içinde ara ara oldu bu iş bizi delirtecek tek işim kendimi dinlemek oldu😂
eyoplk Birde 3-4 gün önce şeffaf sümüksü uzayan akıntım vardı kesilmişti dünden beri böyle beyaz bir akıntı yeniden gelmeye başladı bugün gelen akıntı hafif pembemsi gibiydi ama iç çamaşırım koyu renk olduğu için anlayamadım yanılıyorum sandım
dil_n murvetylmaz maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🧿 8 gün geçikmeniz olmuştu zaten kese de görünür bence
eyoplk Birde 3-4 gün önce şeffaf sümüksü uzayan akıntım vardı kesilmişti dünden beri böyle beyaz bir akıntı yeniden gelmeye başladı bugün gelen akıntı hafif pembemsi gibiydi ama iç çamaşırım koyu renk olduğu için anlayamadım yanılıyorum sandım Bunu yazmıştım ama silindi diyor
eyoplk dalyaluna35 daha erken değil mi sen ne zaman yapacaksın seni bekliyorum 😂😂ben yanlış görmediysem adetimiz aynıydı galiba
dalyaluna35 Ya kizlar bunun gebelikle ilgisi var mi bilmiyorum ilk hamileligimde yaşamadım, ama karnim seyiriyor. Bildigin karnımın ic kası goz seyirir gibi seyiriyor dalgalı olarak. Bu bi belirti midir? Bir de bugun ara ara midem bulandı ama cok degil hafif
Lavin08 dalyaluna35 ay valla tum belirtiler var bacim hadi bakalim persembe bize güzel haberi ver ardindan da biz gelelim inşallah 🥰🙏
Melooom0203 Lavin08 en iyisi zaten bende çocuğumun ufak sağlık sorunu vardı sık sık operasyon geçiriyordu bide eşim dış göreve gitmişti üç sene öyle uzattım bakamam ıkısıne diye baya ara koydum ama pışmanım
Lavin08 Melooom0203 olsun kuzum gec olsun da olsun daha rahat büyütürsun hem insallah en kisa zamanda hepimiz guzel haberler aliriz🥰🙏